28 november 2018 porto galatasaray speltips champions league

Speltips inför Cluj – Slavia Prag 20/8: Rumänerna slapp AIK

Det blir ett spel på hemmalaget inför det första av två möten i Champions League-playoff mellan Cluj och Slavia Prag tisdagen den 20 augusti 2019.

Annons:

Det såg länge ut att bli den rumänska klubben Cluj som skulle stå emellan AIK och ett gruppspel i Europa League, men faktum är att rumänerna slog bra ur underläge mot Celtic och vann dubbelmötet efter en fullt galen returmatch på bortaplan. Det gör att laget nu bara är ett steg ifrån gruppspel i den finaste av turneringar – Champions League.

Förra sommaren blev laget utslagna tidigt i kvalet – den gången av skånska Malmö FF – men nu har man åter hittat rätt i den sportsliga organisationen efter en strulig period förra sommaren. Det har bevisligen givit resultat och nu känns det som att många underskattar laget.

För i playoff väntar den tjeckiska klubben Slavia Prag, som på intet sätt kan betecknas som en omöjlig motståndare över 180 minuter. Enligt spelbolagen är tjeckerna klara favoriter över 180 minuter, men i våra ögon är det snarare helt öppet. Cluj har haft en tendens att underskattas hela vägen.
Annons:

Spel på hemmalaget i Rumänien

Slavia Prag är ett relativt vanligt förekommande lag i dessa sammanhang, men man håller ingen vidare klass när det väl är dags. Att laget skulle ta sig hela vägen till gruppspel i Champions League vore en överraskande bra prestation. Faktum är att laget bara vunnit en av sina 15 (!) senaste matcher i Champions League-sammanhang.

Vi kan blicka tillbaka till år 2010 för att hitta senast lagen spelade mot varandra. Det är också det enda tillfället värt att lägga på minnet då det här inte är lag som ramlar över varandra i vanliga fall. Mötet slutade med 4-2-vinst för Slavia Prag, men å andra sidan var det bara en träningsmatch. Spelar det här någon som helst roll nu? Nej. Är det relevant? Nej.

Hur som helst är det här faktiskt första mötet i CL-kvalet för Slavia Prag den här sommaren och det gör att vi inte riktigt vet var vi har laget. Det är en klar fördel för Cluj, som trimmat Europaformen i ett par veckor.

Nu ser vi framför oss en offensiv match – där hemmalaget går för att vinna.

Cluj att vinna spelas till 2,95 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Cluj vinner
Odds:  2,95 (Jämför alla odds)
Bolag:   Bethard
Spelstopp:  21:00, tisdag 20/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.