Speltips Watford Manchester City 21/7 2020

Speltips inför Dinamo Zagreb – Manchester City 11/12: En formalitet

Manchester City gäller som stora favoriter inför den sista omgången i Champions League-gruppspelet borta mot Dinamo Zagreb.

Annons:

Det finns bara ett lag i den här gruppen som redan nu är klara för åttondelsfinal i Champions League – och det är Manchester City. Samtidigt som man underpresterar å det grövsta i det inhemska ligaspelet har man alltså presterat precis vad som behövs så här långt i Europaspelet. Det får man säga är imponerande i sig.

Men med det sagt var Manchester City ett av storlagen som hamnade i den mest överkomliga gruppen. Det är dock ett jobb som ska göras och det måste man säga att Pep Guardiola har gjort med bravur. Elva inspelade poäng på fem omgångar är inte förblindande starkt, men det räcker för att man ska vara klara som gruppetta.

Nu återstår att se hur det här påverkar motivationen inför den sista omgången. Finns det energi nog att ta den här matchen på allvar? Hur stark elva kommer man att formera? Och var är skallarna på spelarna efter förlusten mot Manchester United i helgens ligaderby egentligen?

Man kan också anta att det här är ett skönt tillfälle att tänka på annat, i en match där Manchester City ofrånkomligen får klä sig själva i rollen som favoriter på förhand. Det ska man för allt i världen inte underskatta betydelsen av.

Annons:

Dinamo Zagreb håller inte

Som läget i gruppen ser ut är Dinamo Zagreb piskat att vinna mot Manchester City för att kunna ta sig vidare till slutspel, men risken är att det inte ens räcker för att ta sig till åttondelsfinalen. Om Shaktar Donetsk hemmaslår Atalanta kommer ukrainarna att spela åttondelsfinal i februari månad – så är fallet.

Vad vi vet är att tredjeplatsen kan vara nog så viktig att plocka hem. Detta då den innebär att Europaäventyret fortsätter i Europa League, varpå spelarna får visa upp sig mer inför internationella ögon och klubbarna kan plocka in mer viktiga pengar och seedningspoäng inför framtiden.

Med allt det hrä sagt saknar hemmalaget två viktiga spelare på grund av avstängningar. Dino Peric och Kevin Theophile-Catherine kommer inte till spel.

Pep Guardiola å sin sida får formera ett lag utan avstängde Fernandinho – kanske skönt med tanke på hur svag han har sett ut – samt skadade Sergio Aguero. Oleksandr Zinchenko och John Stones väntas också vilas med sina skavanker.

Manchester City är ett bättre lag och bör vinna till 1,71 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Manchester City vinner
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:55, onsdag 11/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: