7 mars 2020 Liverpool Bournemouth Speltips

Speltips inför Genk – Liverpool 23/10: Tätare än väntat?

Genk, hemma på Luminus Arena, borde väl åtminstone kunna hålla siffrorna nere mot ett normalt sprudlande Liverpool? Champions League är på tapeten och här är vårt speltips inför matchen.

Annons:

Två klubbar av vitt skilda karaktärer, men som slåss på samma scen och för samma sak: CL-slutspelet.

Gällande Genk kommer det alldeles uppenbart bli tufft att nå ända dit, vilket resultaten samt spelet också understrukit. Premiären var en ren och skär katastrof; tennissiffrorna 2-6 i baken mot österrikiska Salzburg. Ett klart kliv framåt var det emellertid med 0-0 hemma mot Napoli senast, men på hemmaplan finns det en press att vinna alldeles oavsett motstånd.

Och här, vad talar för belgarna? Ganska lite, såklart. Den raka ettan tiodubblar exempelvis insatsen hos flera bookies. Talande för de enorma skillnaderna som det facto råder parterna emellan.

Liverpool, för er som minns; Champions League-mästare, kommer från årets första tapp i Premier League, via 1-1 borta mot Manchester United på Old Trafford. Över det stora hela har de dock varit fantastiskt fina. Lite annorlunda här på den europeiska scenen. Premiären borta mot Napoli landade i en 0-2-förlust, innan man med nöd och näppe lyckades värja undan Salzburg med 4-3 på Anfield. Försvarsspelet är lite av ett orosmoln.

På truppfronten står det klart att Nathaniel Clyne alltjämt är out för Liverpool, medan stjärnpjäserna i Xherdan Shaqiri och framförallt Mohamed Salah är osäkra kort. Genk har Danny Vukovic indisponibel.

Annons:

Tron på mål överdriven

Oddssättarna tror bestämt på mål i afton. Vi tänker lite annorlunda och finner därför intresse för ett flertal olika målspel med inriktning på att det blir lite av den varan.

Premiären är bara att sopa av axlarna för Genk – och det har de förstås – medan spelet var klart bättre när 0-0 löstes mot Napoli. Ett helt annat fokus i försvarsspelet och fördelen av att spela på hemmaplan verkar uppenbart enorm. Det innebär också att Liverpool, såhär på bortaplan, kanske inte kliver på lika hårt än om rollerna varit de omvända.

Men framåt har vi rätt svårt att se Genk hota Liverpool överdrivet hårt, även om de senare nämnda stundtals svajat till lite smått.

Under söndagens match mot Manchester United hackade Liverpools maskineri rejält. Förvånansvärt lite skapades och det var med visst flyt som kvitteringen, via inhoppande Adam Lallana, kunde forceras in.

Och anmärk väl att Mohamed Salah med stor sannolikhet kommer missa matchen. Ett enormt avbräck, offensivt.

Mållinan är nedplitad till 3,5 och för underspelet på den får vi hela 1,80 gånger pengarna hos Coolbet. Helt klart värt att satsa på.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 23/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: