Speltips Inter Sassuolo

Speltips inför Inter – Dortmund 23/10: Dubbla insatsen i tungviktsmötet

Vilken höjdarmatch, va? Inter mot Borussia Dortmund i Champions League-gruppspelets tredje omgång. San Siro i Milano är platsen och därifrån tar Spelbloggare.se ett tydligt ställningstagande.

Annons:

1. Borussia Dortmund, 2: 1-1-0, 4p, +2 mål
2. Barcelona, 2: 1-1-0, 4p, +1 mål
3. Slavia Prag, 2: 0-1-1, 1p, -2 mål
4. Inter, 2: 0-1-1, 1p, -1 mål

Där står vi efter de två inledande CL-matcherna och den betydande pressen är därför på Inter. Deras premiärmatch var chockerande uselt utförd och det var nära att landa i en förlust hemma mot Slavia Prag – blev till sist 1-1 – innan man besökte Barcelona och stod för en flera nivåer bättre prestation, men ändå föll med uddamålet.

Annat än att jaga de tre poängen finns med andra ord inte på tal om, fastän det såklart finns en stor respekt för Dortmund och deras kvalitéer.

Hemma i Italien och Serie A har Inter varit alldeles fenomenala. Stora kliv som tagits under tränaren Antonio Conte och känslan är att det skulle kunna finnas ännu större sådana att ta. Målet: att på allvar bli en världsklubb på nytt, efter år i dvala.

Borussia Dortmund har blandat en hel del, men är alltid att räkna med. Hit kommer de med sju raka utan förlust, tre vinster och fyra kryss, och senast värjdes Borussia M’gladbach undan med ett mål mot noll.

Och resultaten i årets Champions League? 0-0 mot Barcelona och en 2-0-vinst borta över Slavia Prag. Goda chanser till slutspel, i synnerhet vid ett positivt utfall av den här matchen – kryss eller vinst.

Annons:

Inter pressade att vinna

Så, vem vinner här i afton? Undertecknad lutar åt Inter och ser visst, inte överdrivet, värde i att klippa till på ett spel på dem. Det blir också där vi landar. Men insatserna behöver knappast skruvas upp alltför drastiskt.

Gillar årets Inter starkt. De känns kollektivt solida och sammansvetsade. De har fått bra fart på Romelu Lukaku, som under det sista året presterade klart sämre i Manchester United, och nu senast kom de tillbaka på vinnarspåret via 4-3 borta över Sassuolo.

Det följde upp två förluster, men sådana där insatserna det facto var bra; 1-2 i baken mot både Barcelona och Juventus. Kunde ha blivit helt andra utfall i de matcherna. Första halvleken mot ”Barca” var exempelvis extremt imponerande.

Gästande Dortmund är stundtals svåra att handskas med och de har en nu radda av matcher utan förlust, även om det inte alltid sett överdrivet bra ut. De störs av viss skadeproblematik; Marco Reus, Marcel Schmelzer samt Lukasz Piszcek out och Paco Alcácer starkt tveksam. Inte vilka namn som helst.

Spelet? Inter -0,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid kryss – till strax över dubbla insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,03 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365
Spelstopp: 21:00, onsdag 23/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: