11 december 2019 Olympiakos Röda Stjärnan Speltips

Speltips inför Istanbul Basaksehir – Olympiakos 7/8: Intensivt kvalmöte

Det blir ett favoritspel inför kvalmatchen mellan Istanbul Basaksehir och Olympiakos i den tredje kvalrundan till Champions League onsdagen den 7 augusti 2019.

Annons:

Kvalspelet till Champions League är i full gång och när den tredje kvalomgången nu inleds är det skarpt läge för en hel del lag. För turkiska Istanbul Basaksehir och grekiska Olympiakos blir det viktigt direkt när lagen gör upp om en plats i playoff.

Som bekant är det väl i playoff som ett lag är garanterade minst gruppspel i Europa League, men för en klubb som Olympiakos är siktet högre inställt än så. Istanbul Basaksehir är relativt unga i dessa sammanhang och är säkert nöjda med ett gruppspel.

Det ska sägas att Olympiakos redan öppnat med att möta Viktoria Plzen i den andra kvalomgångne, där 0-0 borta och sedan makalösa 4-0 hemma räckte för att döda den tillställningen med råge.

Samtidigt har hemmalaget Istanbul Basaksehir inte spelat en enda tävlingsmatch än och kan därför antas vara lite otrimmade inför den här matchen.

Annons:

Klar favorit trots allt

Det är förmodligen inte så många som förknippar huvudstadsklubben Istanbul Basaksehir med en av de mer framstående i sin liga och med tanke på att man aldrig har vunnit den turkiska ligan går det att förstå varför. Faktum är att Istanbul Basaksehir grundades så sent som 1990 och är en ung scen på den turkiska fotbollsscenen.

De stora meriterna är snarare vinster lite längre ner i seriesystemet och en andraplats i turkiska ligan för ett par år sedan. I övrigt är det en klubb som inte riktigt kunnat utmana i toppen och som därmed inte heller har välbehövlig, nödvändig erfarenhet från spel i Europa.

Istanbul Basaksehir har haft spelare som Robinho, Samuel Holmén och Mohamed Bangura i sina led. Det är med andra ord en klubb som svenskar kan ha en relation till. Med det sagt är laget inte – och ska inte vara – på samma nivå som grekiska Olympiakos. Det är lite av en jätte i dessa sammanhang.

Vi tror att grekerna kopplar greppet redan i den första matchen.

Olympiakos draw no bet spelas till 2,15 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Olympiakos draw no bet
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:45, onsdag 7/8
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.