5 november 2019 Chelsea Ajax Speltips

Speltips inför Lille – Ajax 27/11: Mycket bra slagläge

Ajax måste gälla som solklara favoriter inför onsdagens tuffa match borta mot franska Lille i Champions League.

Annons:

Det är dags för den näst sista omgången i Champions League att åka vidare på onsdagen. Med all säkerhet är det fortsatt så att vi står inför en av de allra mest spännande omgångarna, eftersom det är nu många av lagen positionerar sig ordentligt inför avslutningen och ett eventuellt slutspel.

För Ajax, förra säsongens stora succé, har det här gruppspelet var lite upp och ner, även fall man har varit gruppens i våra ögon klart bästa lag. Trots det är man inte klara för slutspel och vill det sig riktigt illa tappar man också kommandot på slutet.

Inför de två sista omgångarna står tre lag på totalt sju poäng vardera i den här gruppen, medan franska Lille är allra sist i gruppen med en poäng. Det är sex poäng – två vinster – upp till ett avancemang. Det är i ärlighetens namn ganska orealistiskt att man ska kunna greja det.

Ajax däremot toppar tabellen just nu och har fortfarande precis allting i egna händer. Det här ska man väl ändå inte kunna trolla bort från sig själva?

Annons:

Flera avbräck i Ajax

Det som möjligen talar för att hemmalaget ska kunna göra en bra match här är att man kan formera i stort sett sitt starkaste lag. Det är visserligen så att Timothy Weah inte är med i matchtruppen, men då han varit skadad under hela inledningen på säsongen är det ingenting vi behöver lägga någon större kraft på.

Men det som däremot talar ännu mer för hemmalaget är det faktum att bortalaget har ett par spelare som är frånvarande i den här matchen. Daley Blind och Joel Veltman kommer inte att spela matchen på grund av en varsin avstängning i det här läget. Vidare kan vi lägga till att David Neres har dragit på sig en skada som gör att han inte heller kan spela. Det är alltså tre ganska bra spelare som nu inte ens finns tillgängliga för Ajax.

Med det sagt kan man inte undgå från att det fortsatt är nederländarna som har den väsentligt mycket starkare truppen och att man måste gälla som favoriter på förhand. Någonting annat vore direkt förvånande om vi fick se på förhand.

Som tabellen ser ut är det också i stort sett redan nu kört för Lille, medan Ajax behöver en vinst för att koppla greppet om avancemanget.

Ajax vinner spelas till 1,88 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Ajax vinner
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, onsdag 27/11
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons:

Annons: