Speltips Manchester City Liverpool 2 juli 2020

Speltips inför Liverpool – Napoli 27/11: När kommer reaktionen?

Det verkar så gott som omöjligt att stoppa Liverpools framfart, men i Champions League-gruppspelet är det alltjämt öppet race – och vi skulle inte förvånas om Napoli förmår att lösa ett hyfsat resultat på Anfield.

Annons:

När – om – ska det falla samman för Champions League-mästarna och Premier League-serieledarna Liverpool? De vinner matcher på löpande band, men inte sällan utan att vara direkt övertygande. Ta 2-1-vinsten borta över Crystal Palace senast som exempel, när Roberto Firmino satte dit målet som innebar tre pinnar i den 85:e minuten.

Så är det dock ofta, att bra lag har marginalerna på rätt sida. 12-1-0 i Premier League kan omöjligen snackas eller viftas bort hur som helst. Knappast tre vunna och en förlust, faktiskt borta mot just Napoli i premiären, i CL-gruppspelet heller.

Gällande Napoli är de höga höjderna alltid att se upp för i motståndarlägren, men toppnivån har alldeles för sällan nåtts under säsongen – något som den bleka sjundeplatsen i italienska Serie A understryker. Nu har de spelat så många som sex raka matcher utan seger, dock med blott en förlust. Senast blev det 1-1 när AC Milan besöktes.

Champions League-slutspel är det i alla fall mycket som tyder på att det blir efter två vinster och två kryss. Från andraplatsen skiljer fyra poäng ner till jagande RB Salzburg och i den avslutande matchen väntar slagpåsen – nåja, möjligen en liten överdrift – Genk hemma i Neapel. En bra livlina att ha om det inte skulle gå vägen i afton.

Gästernas skadelista är inför matchen prydd av Lorenzo Insigne, Arkadiusz Milik och Kevin Malcuit. Faouzi Ghoulam samt Mário Rui störs av små skadebekymmer, men är i alla fall med i truppen som reser till Liverpool. Hemmalaget saknar Nathaniel Clyne och Joel Matip. Xherdan Shaqiri kommer närmare speldugligt skick – men riskeras inte?

Annons:

Napoli med skrällchans

Det är en mängd matcher som Liverpool kommit undan med blotta förskräckelsen i – och en liten reaktion till den totala dominansen, med vinster vecka efter vecka, känns fortfarande nära. Ser inte att de ska vara totalt överlägsna här, även om det är ett något dippande Napoli som står på den andra sidan planhalvan.

Fastän Napoli inte vunnit på länge, är de alltid svåra att handskas med och Liverpools styrka under året var varit att vinna de tajta matcherna. Upprepande tillfällen de fått fira under slutminuterna, uddamålsvinster.

Grupp E har bjudit på idel täta historier, bortsett från de matcher Genk varit ena halvan i, och så kan det mycket väl fortsätta.

Spelet? Napoli +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de förlorar med max uddamålet – till 1,81 gånger pengarna hos Bethard. Vi kan omöjligen se att Liverpool ska ses som så stora favoriter som spelbolagen och marknaden vill ge sken av.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Napoli +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 27/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: