Speltips Manchester City Arsenal 17 juni 2020

Speltips inför Manchester City – Atalanta 22/10: Enkel vinst

Manchester City gäller som solklara favoriter inför sin tredje match i gruppspelet av Champions League, hemma mot Atalanta.

Annons:

Champions League-fotboll igen och ett möte som vi väljer att ge lite extra kärlek på förhand är det mellan Manchester City och Atalanta. Så här långt har vi varit rätt ute när vi har skrivit ihop speltips inför Pep Guardiolas matcher i Champions League den här hösten. Låt oss hoppas att det håller i sig nu.

Manchester City står hur som helst på två raka vinster så här i öppningen av gruppspelet. Det är precis enligt planen. Samtidigt går man lite sämre i den inhemska ligan och har redan tappat mark på Liverpool, även fall helgens poängtapp på Old Trafford kom välkommet för Citys del.

Atalanta var tillbaka i den fina fotbollens fina finrum i höstas efter en magisk säsong i Serie A förra året. Men så här långt har det inte varit särskilt kul med Champions League. Nu står laget på noll poäng efter två raka förluster, där 4-0 borta mot Dinamo Zagreb i premiären fortfarande svider betänkligt.

Annons:

Enkel hemmavinst

Under hela inledningen på den här säsongen har Pep Guardiola fått formera sitt lag utan Leroy Sané och Aymeric Laporte, två spelare som mycket väl hade kunnat konkurrera om startplatser om de hade varit skadefria. Nu finns det dessutom viss osäkerhet kring Kyle Walker och Nicolas Otamendi.

Det går att hävda en hel del om den trupp som italienska Atalanta besitter, men den är naturligtvis inte nära samma bredd som Manchester City har i sin trupp. Det gör att bortalaget är lite mer känsliga för skador. Med det sagt är bara Duvan Zapata, visserligen viktig anfallare, skadad inför den här matchen.

Trots det litar vi blint på att Manchester City vinner här – om än inte helt i förkrossande stil. 2-0 eller möjligen 3-0 är vad vi kan tänka oss.

Manchester City -1,75 (asian handicap) spelas till 1,70 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Manchester City -1,75 (asian handicap)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, tisdag 22/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: