23 maj 2020 Bayern München Frankfurt Speltips

Speltips inför Röda Stjärnan – Bayern München 26/11: Hedern i behåll

Röda Stjärnan står inför en brutalt tuff uppgift när Bayern München kommer på besök till Belgrad samt Rajko Mitic Stadium i veckans Champions League – men ett ärligt försök ska de förstås stå för. Kan åtminstone hålla siffrorna någorlunda nere?

Annons:

Uppförsbacken, visst är den brant, men om vi leker med tanken att Röda Stjärnan skräller stort och vinner över redan slutspelsklara Bayern München under kvällen – då kan slutspelsdrömmen bli till sann.

Detta kräver dock att Tottenham i samma veva tappar i hemmamötet mot Olympiakos parallellt med detta, och att Röda Stjärnan i den avslutande matchen vinner över desamma medan “Spurs” faller mot just Bayern München. Med i princip all sannolikhet kommer det alltså inte bli en plats i Champions Leagues utslagsfas.

Men ett starkt resultat i afton skulle åtminstone innebära ett stort kliv mot att undvika bli jumbo, vilket Olympiakos för närvarande är, och att det därmed minst blir Europa League-slutspel. Vore förstås ett fantastiskt utfall, det också.

Insatserna i back-to-back-mötena mot Tottenham oroar dock en hel del; 0-5 i baken på bortaplan och 0-4 hemma. Totalt chanslösa i dessa matcher. Detta medan Bayern München på allvar funnit formen; vunnit tre matcher efter varandra och har på dessa 10-0 i målskillnad. Under helgen städades Fortuna Düsseldorf undan med 4-0 och innan dess krossades ärkerivalen Borussia Dortmund med identiska siffror.

På den tyska sidans skadelista hittar vi tre namn i Niklas Süle, Jann Fiete-Arp samt Lucas Hernández. Kan laboreras lite hur som helst från den tillfälliga huvudtränaren Hans-Dieter Flick, som kan ställa ut den bästa möjliga startelvan. För Röda Stjärnan saknas Branko Jovicic och Milan Pavkov.

Annons:

Välbetalt underspel

Sedan Niko Kovac fick sparken från Bayern München har den tyska jätten fått fantastisk direkteffekt – en positiv sådan. 10-0 på tre matcher. Däribland en kross av Dortmund. Men kanske kommer effekten ebba av sinom tid?

Tror Bayern tar relativt lätt på den här matchen, när de redan är slutspelsklara och därutöver har ett rejält försprång gentemot andraplacerade “Spurs”. Möjligt att det städas om något i startelvan. Framförallt dock, den stora (eventuella), skillnaden – det mentala.

Röda Stjärnans två senaste CL-matcher har inte varit mycket att höja i julgranen, men på hemmaplan har de stått emot ett flertal stora pjäser de föregående upplagorna. I München förlorade de också “bara” med noll mål mot tre.

Känslan är att Röda Stjärnan i alla fall kommer undan med hedern i behåll här. Håller siffrorna nere?

Under 3,75 mål (asian handicap) i matchen – halva insatsen tillbaka vid exakt fyra – spelas till 1,72 gånger pengen hos 888sport.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra vid första insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,72
Bolag: 888sport
Spelstopp: 21:00, tisdag 26/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: