16 november 2019 Nordirland Holland Speltips

Speltips inför Nordirland – Holland 16/11: Mål, mål, mål!

Uppförsbacken är brant. Det ska inte sopas under mattan med. Men såvida chansen finns där, kommer Nordirland kämpa in i det sista för att roffa hem en av EM-platserna. Motståndet? Holland, som kan bli mästerskapsklara. Förutom speltips, presenterar vi odds, TV- och streaminginfo inför vad som komma skall.

Annons:

Tre pinnar upp till såväl Holland som Tyskland. 1-3 i inbördes möten, vilket överordnar målskillnaden, mot kvällens motståndare. En sista match borta mot tyskarna, som dock kan vara EM-klara och således eventuellt sakna större motivation, medan Holland ställs mot Estland.

Med andra ord så kommer det krävas en vinst här i afton och mest sannolikt en med klara siffror för att hoppet ska leva vidare. 2-0 vore exempelvis ett drömresultat. Huruvida de har kapaciteten till en sådan smällkaramell till skräll, det återstår helt enkelt att se.

Av oddsen att döma blir det svårt – och de känns, utifrån vår analys, hyfsat rättvisande till hur det ska se ut: 8,50-4,75-1,46.

Nordirland har den kollektiva styrkan – en som innebär att de ofta får ut mer än sett till hur starka de är spelare för spelare. I de stora matcherna, se på förlusten i det omvända mötet med detta samt hemmamatchen mot Tyskland, har de det dock svårt att räcka till.

Holland hade några år av dalande resultat och krisrubriker – för att nu ha hittat tillbaka, i samband med generationsskiftet som skett. Få av spelarna har passerat 30-årsstrecket och flera yngre förmågor vuxit fram. Mittbacken, bredvid Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt är ett praktexempel, med sin succé i Ajax förra året och nu som startspelare i Juventus. Ser lovande ut inför det mästerskap som man med största säkerhet kommer medverka i under nästa sommar.

Annons:

Överspel när Nordirland måste jaga

Det skördas inte bara bra resultat i Holland, utan också med stundtals spelmässig briljans och en starkt offensiv filosofi. Total full rulle i varenda match, där alla också innehållit minst tre mål och oftast fler än så. Det stora utropstecknet var när Tyskland snurrades upp på bortaplan; en 4-2-vinst. Hemmamatchen mot desamma hade innan dess förlorats med 2-3.

Nu har vi också ett Nordirland som måste vinna matchen för att leva kvar i kampen om en europeisk mästerskapsplats, helst också med större siffror än uddamålet. Då kan det enkelt öppnas upp ytor på planen.

Och när det öppnas upp ytor? Då trivs Holland utmärkt. Försvarsspelet har det däremot funnits en hel del att anmärka på i.

3-1 slutade det i Rotterdam, där matchens första mål kom i den 75:e minuten och Hollands tre från den 80:e och framåt. Nu väntar vi oss att det blir mer öppet redan från start.

Minst tre mål, det ska vi väl få se? 1,88 är oddset för det och det hittar vi hos Paf.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfritt bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,88
Bolag: Paf
Spelstopp: 20:45, lördag 16/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: