Speltips Serbien Portugal

Speltips inför Portugal – Litauen 14/11: Skrällvärde att tälja

Det är närmast oundvikligt att investera i ett skrällspel så stora som oddsskillnaderna Portugal och Litauen emellan blivit. Här hittar ni vårt speltips, fullproppat med värde.

Annons:

EM-kvalet rullar vidare in i dess slutfas och det är den europeiska toppen mot botten på schemat när Portugal och Litauen ska mäta krafterna under torsdagskvällen.

Portugal, faktiskt europeiska mästare från 2016, riskerar faktiskt att missa 2020-års mästerskap. Grupp A:s andraplats innehas förvisso, men med Serbien jagandes pinnen hack i häl. Redan klara för EM är, lite oväntat, Ukraina.

Men om Portugal levererar vad man kan vänta under de två avslutande matcherna, vilka båda spelas under denna vecka, blir det klappat och klart. Litauen ska vara en ”walk in the park” och Luxemburg likaså. Full pott och övriga resultat spelar inte den minsta roll. Exakt allt i egna händer.

För, faktiskt exakt, en månad sedan åkte Cristiano Ronaldo, som blev målskytt från straffpunkten, och hans Portugal en 1-2-förlust mot nämnda Ukraina. Revanschlusta från deras sida, kan vi vänta oss.

Och Litauen, vad kan de ha att sätta emot? De spelar deras sista kvalmatch redan här och hoppas avsluta med flaggan i topp. Sex förluster och ett kryss, vilket kom hemma mot Luxemburg, har facit blivit. Stått bra upp i vissa matcher, sämre i andra. Man kan inte kräva alltför mycket av Lituaen, så det kommer knappast som en chock att skörden varit så pass snål.

Annons:

Värdet på bortalaget

Ett fullt motiverat Portugal mot ett Litauen som bara ska se till att komma undan med acceptabla siffror, mest sannolikt förlustsiffror.

Att Portugal över 90 minuter ska vinna, det råder det inte minsta tvekan om – men behöver siffrorna bli alltför stora? Litauen är någorlunda välorganiserade defensivt i banan; de förlorade bara med uddamålet mot Serbien senast, 0-2 mot Ukraina dessförinnan och har max torskat med fyra mål i matcher under EM-kvalet. Här är handikapplinan på +4,0.

Detta medan Portugals enda vinst med siffror större än fyra mål kom mot just Litauen, 5-1. De har bland annat ”bara” vunnit över Luxemburg med 3-0 hemma. Kommer från en förlust nu. Lite småhack i maskineriet.

Värdet är tveklöst på Litauen och de spelas därför med +4,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de torskar med exakt fyra måls marginal – till 1,63x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Litauen +4,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,63
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, torsdag 14/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: