15 november 2019 Rumänien Sverige Speltips

Speltips inför Rumänien – Sverige 15/11: Nyckelmatch och dagens bästa bettingtips

Herrejäklar, vad är det för ett odds? Sverige är i slutfasen för jakten på en plats till EM 2020 och inför bortamötet tillika nyckelmatchen mot Rumänien i Bukarest presenterar Spelbloggare.se en 3,42-oddsare till speltips.

Annonser/Regler & villkor gäller:
Oddsboost: 5,0 på Sverige att vinna hos Unibet! Omsättningsfritt.
Riskfritt spel: 450 kronor på matchen! Omsättningsfritt. 

Annons:

Det är inte riktigt VM 1994 vi snackar om, men likväl en fantastiskt tuff, betydelsefull och spännande batalj mot Rumänien – nu i EM-kvalets näst sista omgång. Just dessa nationer står det emellan i kampen om andraplatsen bakom ett, precis som väntat, klart dominerande Spanien. I teorin lever det även för Norge, men i praktiken? Knappast…

2. Sverige, 8: 4-3-1, 15p, +9 mål
3. Rumänien, 8: 4-2-2, 14p, +9 mål
4. Norge, 8: 2-5-1, 11p, +3 mål

Janne Andersson och hans Sverige sitter således i förarsätet; en poängs försprång och dessutom med en hemmamatch mot Färöarna i samband med slutrefrängen. Detta medan Rumänien i deras tur besöker Spanien. Däremot är det inte helt otänkbart, lika som det hade varit vid andra förutsättningar, eftersom spanjorerna redan är klara för mästerskapet. Skulle kunna lite lättare på den matchen.

Oavsett vad är det ett Rumänien som måste ställa in siktet på de tre pinnarna i afton – annars, vid ett kryss, är EM 2020 närmast helt avlägset och vid en förlust är loppet helt kört. Givetvis kan viss bitterhet fortfarande kännas över det insläppta 1-1-målet, också slutresultatet, i slutsekunderna mot Norge senast. Kanske framförallt också när en straffspark hade missats dessförinnan.

Sverige känns solida, stabila och är nu nära den där EM-platsen. Enda förlusten borta mot Spanien och mot desamma, på Nationalarenan i Solna, blev det 1-1 förra månaden. Även där var det bara sekunder från att sammanfattas i en totalsuccé, om det inte vore för motståndarnas kvitteringsbalja i den 92:a minuten.

Den svenska truppen är inför matchen hel och frisk. Janne Andersson kan därför välja och vraka utifrån de bästa möjliga förutsättningarna. Ett spännande kort, kanske aktuell för ett antal minuter, är Parma-succén Dejan Kulusevski med hans förtjänta plats i truppen. 19-åringen har varit alldeles suverän i Serie A under året. Nyckelspelare för sin klubb. Och Rumänien? De saknar Florin Andone.

Annons:

Fixar ett kryss – EM 2020 är nära

En vinst är, precis som alltid, att föredra – men även krysset vore ett utsökt resultat ur svensk synvinkel, eftersom det då blir klart med EM-spel vid händelse av en (väntad) trea mot blåbärsnationen Färöarna nästa vecka. Detta alldeles oavsett utfall i mötet mellan Spanien och Rumänien.

Kanske kan det då bli ett lite mer bevakande Sverige vi får se kliva ut på National Arena i Bukarest? Visst, man kommer försöka spela sitt och och föra dansen på planen, men om det står lika på tavlan när klockan tickar upp mot 90 minuter – hemåt i banan, bevaka och försvara.

Med tanke på den stabilitet och taktiska skicklighet som Sverige visat upp vore det ett fullt logiskt utfall av det hela. Ett påtryckande Rumänien borde helt enkelt kunna hanteras hyfsat, så även på resande fot. Utan att för den delen underskatta motståndet.

Vi överraskas starkt över de fina oddsen som presenteras på det raka krysset inför matchen – 3,42 hos Bethard. Det blir vårt speltips inför denna fantastiska nyckelmatch. Ett perfekt spel att höja tempen ytterligare med från de svenska TV-sofforna.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,42
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, fredag 15/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: