Finland - Vitryssland speltips 11 maj 2015

Speltips inför Vitryssland – Estland 10/10: Viktigt kvalmöte

Det speltips vi rekar inför mötet mellan Vitryssland och Estland i EM-kvalet bottnar i en stark tro på att båda lagen vill vinna.

Annons:

EM-kvalet är tillbaka med en handfull intressanta matcher redan på torsdagskvällen och detta alltså bara några dagar in på oktober månads landslagssamling. Det går inte att säga att UEFA har gjort så att landslagen får onödigt mycket tid med sina spelare för att förbereda sig – den saken är säker.

Det här är en parameter som kan vara vettig att väga in i bedömningarna inför vissa matcher, men i ärlighetens namn är det svårt att veta vem som egentligen drar nytta av ett sådant faktum. Inför mötet mellan Vitryssland och Estland har vi då rakt ingen aning om vem som kan tänkas missgynnas respektive gynnas av den snäva tidsmarginalen.

Vitryssland och Estland står på tre respektive noll poäng hittills, tydligt parkerade i botten av tabellen. I en tuff grupp med lag som Nordirland, Nederländerna och Tyskland var det nog inte många som tänkte sig att de skulle konkurrera, men dessvärre har de alltså inte lyckats överträffa förväntningarna heller.

Annons:

Målspel till galet odds

Vitryssland har med det sagt en klar fördel på Estland – ett landslag som är klart sämre trots att AIK har en spelare i laget i form av Karol Mets. I landslaget spelar han inte sällan på en mittfältsposition, men hemma i den allsvenska fotbollen är han allt som oftast vänsterback i trebackslinjen.

Med tre poäng har vitryssarna fortsatt en liten chans att kunna nå EM 2020 om alla resultat går deras väg och de tar poäng mot någon av de större nationerna. Men då krävs alltså tre poäng här, varpå poängskörden skulle växa till sex poäng.

I våra ögon är man klara favoriter, men Estland har ändå en viss chans att störa här. 1-2 slutade mötet i Tallinn och vi tänker oss en match där båda lagen går för att försöka vinna. Det är trots allt deras största (för att inte säga enda) chans till trepoängare i kvalspelet.

Båda lagen göra mål spelas till smått galna 2,50 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:00, torsdag 10/10
TV:  Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: