Speltips Arsenal Leicester 7 juli 2020

Speltips inför Arsenal – Frankfurt 28/11: Europa League-kvällens bästa bettingtips

Formsvagt möter formsvagt i form av Arsenal och Eintracht Frankfurt när kampen om slutspelsplatserna i Europa League intensifieras – och här menar vi spelbolagen och deras oddssättare vara ute på djupt vatten. Det vill vi utnyttja omedelbart.

Annons:

Hos Eurosport 1 eller Eurosport Player ses matchen bäst, med start 21:00. Värt att ha hålla ett öga på vid sidan av Malmö FF:s match mot Dynamo Kiev, inte minst när vi spetsar till det hela med ett så pass vasst speltips inför matchen.

Unai Emerys förtroende sinar otroligt snabbt; känslan är att spelartruppen drar åt olika håll. Supportrarna yttrar starkt missnöje. Och man kan helt klart förstå varför – klubben är bara åtta i Premier League, presterar nästan ständigt under förväntan och har nu inte vunnit på sex raka matcher.

Helgens match mot Southampton på Emirates Stadium var ytterligare en av urusla prestationer – och det krävdes ett sista minuten-mål signerat Alexandre Lacazette för att ett oavgjort resultat via 2-2. Spelmässigt, under all kritik, och av rapporter att döma är Emery nu extremt nära att få sparken – något som skulle öppna upp för Fredrik Ljungberg, nu assisterande, att åtminstone ta över huvudansvaret tillfälligt.

Positiva är dock att Europa League-slutspelet ser nära ut för Londonklubben, efter tre vunna och senast med ett bortakryss mot portugisiska Vitoria Guimaraes. Ger dem fyra poäng marginal ner till såväl Frankfurt som Standard Liége med två matcher kvar att spela.

Annons:

Givet plusspel på Frankfurt

Men ja, det är inte bara Arsenal som varit en besvikelse under säsongen – så även Eintracht Frankfurt. De är på en anonym tiondeplats i Bundesliga och kommer hit med tre förluster i bagaget, senast med 0-2 hemma mot Wolfsburg.

Precis som nämnt: formsvagt möter formsvagt.

Att oddsen hos spelbolagen för det raka spelet på hemmalaget cirkulerar runt dubbla insatsen eller något lägre kan dock inte annat än tituleras som missvisande. En felberäkning av den värre modellen.

Arsenal har alltså inte vunnit på sex raka matcher och har djupa problem liksom sprickor i klubben. Vann å ena sidan den omvända matchen med denna med klara siffror, men det avspeglade å andra sidan inte matchbilden överhuvudtaget. Kunde ha slutat helt annorlunda.

Under EL-gruppspelet har “Gunners” roterat kraftigt i deras matcher, på mer eller mindre varenda position, och med hänsyn till den trots allt goda utgångspunkten här och pressen som råder i Premier League kommer det inte bli annorlunda nu heller.

Eintracht Frankfurt +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – är en no-brainer till spel. Marknadsledande odds hittar ni just nu hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kronor extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Eintracht Frankfurt +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,94
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, torsdag 28/11
TV: 
Stream:  s

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: