Speltips Arsenal Leicester 7 juli 2020

Speltips inför Arsenal – Standard Liége 3/10: Frejdig favorit att lita på

Ett reservbetonat Arsenal briljerade i premiären av Europa League och ska ha alla möjligheter i världen till att sopa mattan av belgiska Standard Liége under torsdagskvällen.

Annons:

Vid tre tillfällen smällde det, alla för Arsenal – ett reservbetonat sådant. Och det borta mot ett normalt starkt Eintracht Frankfurt. 3-0, alltså, på bortaplan! En bättre start kunde de inte önska av årets sejour på Europascenen.

Det spelades med hög energi och stor anfallsvilja. Flera av de normalt utanför den ordinarie startelvan visade på allvar framfötterna; Joseph Willock samt Bakayo Saka stod för varsitt mål. Det sista i matchen satte mycket formstarka Pierre-Emerick Aubameyang dit. Laget gav verkligen ett ansikte av vad ungdomlig frejdighet i kombination med äldre rutin kan åstadkomma.

Tidigare under veckan spelade ”Gunners” 1-1 borta mot Manchester United, vilket följde upp tre raka vinster och nu har de undvikit att förlorat på sex till antalet. Många positiva indikationer, även om det är uppenbart att det saknas pusselbitar för att åter kunna bli en del av den absoluta världstoppen. Ungt och ofärdigt lag.

Borta för Arsenal är Alexandre Lacazette samt Emile Smith Rowe, båda skadelistade. Gästerna saknar i deras tur enbart Orlando Sá.

Annons:

Gästerna räcker inte till

Standard Liége trummar på hemma i Belgien; placerade som tvåa i seriespelet och har tappat viss mark, i synnerhet sedan 1-1-krysset hemma mot Sporting Charleroi under helgen. Men här är det intressanta snarare vilken nivå de håller i europeisk jämförelse – och det kan vara lite svårt att sia.

Europa League-premiären må ha gått vägen, en 2-0-vinst hemma över portugisiska Vitoria Guimaraes, men det var knappast ett resultat som avspeglade matchbilden. Motståndarna skapade mer och skillnaderna handlade om effektiviteten.

Gäller nu är att steppa upp flera nivåer – Arsenal är ett flera klasser tuffare motstånd och då har de inte råd att vara lika svajiga i prestationen. Vi har dock svårt att se dem komma upp i så pass bra nivå att det kan bli på tal om poäng på Emirates Stadium. Tror helt enkelt inte att de räcker till.

Klasskillnad och ett Arsenal som stormar vidare mot slutspel? Det är den bestämda tanken. Speltipset inför matchen blir således hemmavinsten med -1,5 mål (asian handicap) till oddset 2,08 hos Unibet. Gäller då är polletter in på kontot om de vinner med minst två baljors marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra på första insättningen!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Arsenal -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,08 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, torsdag 3/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: