Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips inför Besiktas – Wolverhampton 3/10: Två besvikelser drabbar samman

Ett djupt krisande Besiktas mot ett Wolverhampton Wanderers med vissa hack i maskineriet. Det står på torsdagens Europa League-meny – och speltipset står Spelbloggare.se i vanlig ordning för.

Annons:

Den turkiska storklubben Besiktas, med en herrans massa inhemska titlar på hyllan, kan redan sättas en krisstämpel på. Sex seriematcher har landat i blott en fullpottare, två kryss och tre förluster – och det handlar alltså om en klubb som alltid förväntas vara uppe i toppen och kämpa om guldmedaljen.

Starten i Europa League anno 2019/20 tystade knappast kritikerna, utan helt tvärtom – en 2-4-förlust mot slovakiska Slovan Bratislava, fastän matchen leddes i halvtid och de två sista insläppta kom sedermera på stopptid. Synonymt för ett lag det stormar om, som utan minsta överdrift kan krisstämplas.

När – om? – ska det vända för turkarna? Premiärresultatet innebär att de redan är satta under hård press inför vad som komma skall nu under torsdagskvällen och det är knappast ett enkelt motstånd de ställs mot.

Vad som förvisso också ska nämnas är att Wolverhampton Wanderers har sina problem även de. Premier League-starten lämnar mycket, mycket mer att önska. Tendenserna finns dock fortfarande där och de är alltjämt aktuella för att kunna utmana om platserna ut i Europa. Fantastiskt spännande trupp och en vass tränare i Nuno Espírito Santo.

En förlust blev det även för deras del i EL-premiären och det var en betydligt mer chockerande sådan, kontra vad Besiktas var – 0-1 hemma mot Sporting Braga. Hade svårt att omvända det spelmässiga övertaget i effektiv praktik.

Annons:

Wolverhampton studsar tillbaka

Att det handlar om två lag som både förlorade och var besvikelser i deras premiärmatcher samt som haft problem även på inhemsk mark ökar spänningarna rejält inför avspark. Nervkittlande.

Men att ta sida, det kunde inte varit mycket enklare än såhär. Undertecknad finner klart värde i favoritspelen, alltså de till ”Wolves” favör.

Låt oss först och främst slå fast att Wolverhampton är klart bättre än vad Besiktas är, på varenda position. De har potential för att utmana en bra bit uppåt i Premier League och kommer nu från en 2-0-vinst över Watford. Ger ny energi in i laget? Känslan är att när det vänder, då kan det vända fort.

Medan det finns vissa frågetecken hos bortalaget, är det snarare kris i Besiktas. En topp- och storklubb som på sex seriematcher blott vunnit en. Fallet mot ett slovakiskt motstånd i Europapremiären. 1-4 i baken senast mot Trabzonspor. 12 insläppta mål på de fyra senaste matcherna.

Här har Wolverhampton chansen att revanschera sig från premiären och vi spelar dem med -0,25 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid kryss i matchen – till strax under dubbla insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365!
Regler & villkor gäller. +18. Stodlinjen.se. 

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:55, torsdag 3/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: