21 februari 2019 chelsea malmö ff speltips odds europa league

Speltips inför Chelsea – Malmö FF 21/2: Mirakelvändning på gång?

Uwe Rösler har förmodligen en given matchplan inför returen mot Chelsea i Europa League. Speltips inför MFF-matchen finns såklart på sajten.

Annons:

Då är det dags för den andra 16-delsfinalen mellan Chelsea och Malmö FF i Europa League. Den här gången spelas matchen på Stamford Bridge i London där MFF kommer att stöttas av i runda slängar 3500 supportrar. Det är en siffra som med all säkerhet varit betydligt högre om biljettutdelningen också varit mer generös från Chelseas sida.

Med stor säkerhet är det här också ett möte som kittlar Malmö FF betydligt mer än Chelsea. Så sent som i måndags spelade laget mot Manchester United och bara tre dagar efter den här matchen, närmare bestämt på söndag, väntar match mot Manchester City i finalen av Ligacupen. Förhoppningen var att det här skulle vara avgjort redan, men efter 1-2 på Stadion i Malmö finns fortsatt en liten risk för en vändning här. Trots det lär Chelsea prioritera den här matchen hyfsat lågt mitt i alla tuffa matcher som nu väntar.

Malmö FF då? Laget vann mot Degerfors i Svenska Cupen med 3-2 i helgen med i ett nästan helt nytt lag. Anders Christiansen och Fouad Bachirou fick hoppa in för att sätta sin prägel på den matchen när MFF var illa ute och bevisade då återigen sin vikt för laget. Båda får nyckelroller på Stamford Bridge.

En given matchplan

Daniel Drinkwater är fortfarande inte tillgänglig för Maurizio Sarri och förmodligen spelar inte Ruben Loftus-Cheek heller. Det mesta pekar också på att Maurizio Sarri formerar en betydligt mer reservbetonad startelva i den här matchen än vad han gjorde i Malmö. Detta med tanke på att laget – det ordinarie laget – spelade match mot Manchester United så sent som i måndags. Dessutom väntar final i Ligacupen mot Manchester City på söndag.

I Malmö FF är det samma truppläge som inför den första matchen. Då fanns inte anfallaren Guillermo Molins och mittbacken Franz Brorsson med i truppen. Ingen av spelarna finns med i London heller. Inte minst den förstnämnda känns som ett tapp nu när Malmö FF måste jaga mål.

Förmodligen kommer Malmö FF att ta det relativt lugnt under inledningen av matchen för att inte riskera att gå på pumpen tidigt. Kan laget hålla 0-0 ett tag kommer det bli nerv i matchen då ett 0-1-mål skulle sätta ofantlig press på Chelsea. Räkna med ett MFF som går stenhårt i omställningar, lägger mycket krut på offensiva fasta (mycket lyckat i första mötet) och som slåss till sista blodsdroppen.

Malmö FF +2 (asian handicap) lockar till 1,78 gånger krämen hos Unibet. Märk väl att Chelsea lär formera en reservbetonad elva och redan är vidare även om matchen slutar oavgjort eller liknande.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Malmö FF +2 (asian handicap)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, torsdag 21/2
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.