Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips inför Dudelange – Sevilla 7/11: Klasskillnad

F91 Dudelange drömmer om slutspel, medan Sevilla kan säkra sin slutspelsplats redan i torsdagens möte mellan lagen.

Annons:

Europa League är på tapeten när onsdagen slår över till torsdag och det finns många matcher som förtjänar lite extra omtanke. Ett sådant möte spelas mellan F91 Dudelange och Sevilla, i ett prekärt läge av gruppen.

Sevilla har med tre raka vinster och nio poäng skaffat sig ett ordentligt försprång. Det krävs en vinst för att garantera en slutspelsplats, men faktum är att även ett kryss kan räcka för att slutspelet ska vara helt säkert för spanjorerna. Det är inte dåligt att efter bara halva gruppspelet redan ha skaffat sig det övertaget.

F91 Dudelange har faktiskt tagit en vinst och har därigenom skaffat sig chansen att ta sig vidare från gruppen, men det handlar om att försöka ta sig förbi Qarabag FK och hålla APOEL Nicosia bakom sig. Det blir en tuff utmaning, men i de två sista omgångarna är det alltså inbördes möten.

Känslan är att det kanske inte är mot Sevilla som man ska ta sin poäng.

Annons:

Sevilla med en fot i slutspelet

Som nämnts har Sevilla alltså fått en otroligt stark start på det här gruppspelet och sin vana trogen är man ett lag som gör fina resultat i Europa League. Det är fortfarande Sevilla som har vunnit den här turneringen allra flest gången sedan den första säsongen såg dagens ljus 2009.

Nu står man på 17 vinster på sina 21 (!) senaste matcher i Europa League. Då är alla matcher – kval, gruppspel och slutspel – inräknade. Det säger en hel del om hur otroligt dominanta spanska lag i allmänhet och Sevilla i synnerhet kan vara när de spelar i Europa.

Med sex hållna nollor på sina åtta senaste matcher har Sevilla också visat sig vara urstarka defensivt. Så här långt har man inte heller släppt in något mål i det här gruppspelet och ser så där giftiga ut som behövs för att städa av en grupp. Det får oss att tro på en ny målsnål historia.

Under 3,5 mål spelas till 1,67 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18.55, torsdag 7/11
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: