Speltips Tottenham Arsenal 12 juli 2020

Speltips inför Frankfurt – Arsenal 19/9: Felaktig oddsvärdering

Gruppfinal, eller åtminstone en framtida sådan, redan i premiären? Eintracht Frankfurt mot Arsenal i Europa League. Och det bästa av allt – vi bjuder er på ett hett, vasst speltips! Risken att oddset droppar finns där. Skynda, fynda!

Annons:

Det är inte bara i Champions League det dukats upp toppmatcher, utan även i Europa League. Matchen mellan Eintracht Frankfurt samt Arsenal är en av två med start 18:55 som visas på TV – Eurosport och Eurosport Player – medan den andra är Malmö FF:s borta mot Dynamo Kiev.

Grupp F är vad det handlar om, de två stora favoriterna och man kan redan nu mer eller mindre slå fast det här som en gruppfinal. Bägge lagen är betydligt mycket vassare än vad konkurrenterna, Standard Liége samt Vitoria Guimaraes, är. Klasskillnad på alla sätt och vis.

Mellan dessa två betraktas Arsenal vara den stora favoriten, i kampen om förstaplatsen och således en mer tacksam lottning väl i slutspelet liksom matchen specifikt trots bortaplan.

Förvisso var det enbart Premier League-klubbar i CL- samt EL-finalen förra året – men det är lätt hänt att överskatta ligan på den europeiska skalan. Numera bara Manchester City och Liverpool att betrakta som fotbollsjättar, på den absoluta toppen.

Frankfurt nådde ända till semifinal i Europa League förra året och var där bara en straffsparksförlust från att passera Chelsea, som sedermera vann alltihopa – och då hade de fått möta just Arsenal i den stora finalen.

Annons:

Toppchans för tyskarna

Femtio-femtio. I alla fall snudd på. Det är hur undertecknad värderar den här matchen. Kan sluta exakt hur som helst – och då är det, såklart, på Frankfurt som vi hittar spelvärdet på förhand.

Titta bara på 1X2-marknaden: 3,10-3,60-2,42. Galet! Eintracht Frankfurt har trots allt fördelen av att spela på hemmaplan och ska därför ses med toppchans. De blev alltså EL-semifinalister förra året, plockade en Europaplats från Bundesliga och har vunnit deras två inledande hemmamatcher i seriespelet – över Hoffenheim samt Fortuna Düsseldorf.

Dessvärre blev det en 1-2-förlust senast när Augsburg besöktes. Lite halvdan insats. Bara att försöka studsa tillbaka nu.

Arsenal känns inte helt att lita på. Ganska frejdiga, men möjligen något valpiga på vissa positioner. De har två raka 2-2-kryss – mot Watford samt Tottenham Hotspur – och föll dessförinnan klart mot Liverpool. Finns positiva tendenser, men ännu har de inte spelat en enda match med bättre betyg än godkänt.

Gästerna har fortsatt Alexandre Lacazette skadad. Minskar bredden liksom spetsen. Även Konstantinos Mavropanos, Héctor Bellerín och Kieran Tierney är out. Frankfurt har Marco Russ indisponibel.

Frankfurt +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid kryss – tas till 1,88x hos Bethard. Risken är att oddset droppar och vi rekommenderar således att; skynda, fynda!

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Eintracht Frankfurt +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:55, torsdag 19/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: