11 augusti 2019 BK Häcken Malmö FF Speltips

Speltips inför Malmö FF – Bnei Yehuda 22/8: Playoff på Stadion

Det blir ett tidigt speltips inför torsdagens superintressanta kvalmöte mellan Malmö FF och Bnei Yehuda från Israel i playoff till Europa League den 22 augusti 2019.

Annons:

Det kan bli två svenska lag i gruppspelet av Europa League den här hösten. Malmö FF har bäst läge då man möter israeliska Bnei Yehuda i sitt playoff, parallellt med att AIK alltså ska försöka passera Celtic i sin kvalmatch. Tungt värre.

Malmö FF har verkligen gjort jobbet så här långt och har passerat allt motstånd utan att behöva förta sig i någon match. Efter att ha slutat trea i förra årets allsvenska tabell klev skåningarna in redan i den första kvalomgången, men det har inte visat sig vara något problem. Så här långt har man lyckats kriga på bra i Europaspelet utan att gå på några minor.

Visst, det går att argumentera för att Uwe Rösler inte lyckats förmå sitt lag att gå lika starkt i ligaspelet under den här perioden. Laget står nu på åtta kryss i det inhemska ligaspelet och har därigenom tappat sin serieledning. Ett rejält underbetyg sett till förutsättningarna. Det kan dock repareras redan på söndag då toppmöte med Djurgården väntar på hemmaplan. Vinst där och MFF är åter i topp.

För övrigt har Malmö FF slagit ut Ballymena United, Domzale och Mostar så här långt i kvalspelet. Det är tre dubbelmöten i vilka MFF varit klara favoriter varje gång. Det är ett favoritskap man har lyckats leva upp till.

Nu är man favoriter igen – är det dags att leva upp till det igen?

Annons:

Solklar favorit

Föga förvånande är det israeliska laget Bnei Yehuda inte det lag i Europa som vi har allra bäst koll på, men intressant är att laget tagit sig till Europakvalet genom att vinna den inhemska cupen. I ligan slutade man femma, en bra bit efter topplagen, och var egentligen aldrig nära att ta sig till Europa den vägen.

Faktum är att Bnei Yehuda aldrig slutat bättre än femma i ligan på senare år och att det inte direkt är ett lag som har någon erfarenhet av Europa. Tvärtom. Å andra sidan blev IFK Norrköping utslagna av ett israeliskt lag så sent som i förra omgången, så viss respekt ska finnas från skånskt håll här.

Arnor Traustason gjorde två mål och en assist i sin comeback från start i helgen. Därför väntas islänningen starta även den här matchen. Han väntas bli nyckelspelare, tillsammans med Markus Rosenberg och Anders Christiansen.

Malmö FF är urstarka på hemmaplan och väntas gå på knock. Det finns ingenting att spara på här.

MFF vinner första halvlek spelas till 1,86 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Malmö FF vinner första halvlek
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, torsdag 22/8
TV:  Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.