Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips inför Pyunik – Wolverhampton 8/8: Inget snack om saken…

Wolverhampton värmer upp inför ett förmodat Europa League-playoff mot italienska Torino, men först måste armeniska Pyunik städas av över dubbla möten. Sätter spiken i kistan redan på bortaplan?

Annons:

Exakt allt talar för Wolverhampton när de ställs mot Pyunik i den tredje kvalrundan mot Europa League. Exakt allt. Det säger sig självt: en armenisk klubb mot en sådan i engelska Premier League. Som natt och dag. Vilket fallet ofta är i dessa europeiska kvalspel.

Och vilken playoff de kan ställas inför, eller hur? Såvida Torino skickar ut vitryska Shakhtyor, vilket mer eller mindre är skrivet i sten, väntar de i ett playoff mot turneringen. Upplagt för storfest.

Fest är det också under helgen för ”Wolves” del, med Premier League-premiär borta mot Leicester City. Givetvis är blickarna redan riktade ditåt och eftersom det bara är tre dagar mellan matcherna, kan vi vänta oss en hel del rotation denna afton. Men det ska väl betyda försvinnande lite när motståndet heter Pyunik?

Detsamma gäller för Pyunik, som premiärspelar i den armeniska förstadivisionen under söndagen. För deras del är det här förstås en betydligt större batalj än vad det är för Wolverhampton, den närmast minimala chansen till trots. Men om de ska skrälla, då är det på hemmaplan.

Annons:

Vinner enkelt

Gillar årets ”Wolves” starkt, precis som förra årets. Nu har du fått in bland andra Patrick Cutrone och Jesús Vallejo och de kan mycket väl vara med uppe och fajtas om platserna ut i Europa.

Här ska det förvisso roteras friskt i startelvan, men de spelare strax utanför den ordinarie startelvan är fortfarande av en helt annan klass än Pyunik, som med nöd och näppe skickat ut makedonskt och tjeckiskt motstånd i kvalet. Blivit svårt sårade och utmanade i dessa matcher.

Wolverhampton hade inte det minsta problem med att värja undan nordirländska Crusaders. Bortamatchen vann de med förkrossande 4-1.

Spiken i kistan redan här? Absolut.

Speltipset inför matchen blir Wolverhampton -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – till 1,67 x insatsen hos Mr Green.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få 100% vinstboost upp till 5 000 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 18:00, torsdag 8/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.