Speltips inför Rangers – Legia Warszawa 29/8: Galen 8,0-oddsare!

En 8,0-oddsare! Det har vi vaskat fram inför Europa League-kvalreturen i den sista rundan mellan skotska Rangers samt polska Legia Warszawa. Missa för allt i världen inte det…

Annons:

På tavlan har vi 0-0 från de första 90 av 180 minuterna av detta dubbelmöte och som ni vet är en gruppspelsplats i Europa League på spel. Mycket viktigare än såhär blir det inte, och det här är något mindre klubbar som verkligen vill få chansen att konkurrera även utanför det inhemska.

Matchen i Polen var av rapporter att döma en jämn sådan, där det kunde ha slutat lite hur som helst och det oavgjorda resultatet var rättvisande. Legia Warszawa lyckades skaka om motståndarna vid flera situationer.

Vägen tillbaka till den skotska toppen för Rangers sedan tvångsnedflyttningen för en herrans massa år sedan har varit långdragen, men deras aktier blir allt starkare och nu har de till och med blivit en viss faktor ute i Europa; nådde EL-gruppspelet i fjol och är eventuellt 90 minuter därifrån på nytt.

Legia Warszawa är en av de främsta tillika största klubbarna i Skottland, men blev efter tre raka serietitlar ”bara” tvåa förra året. Tid för revansch? De har efter de fem inledande seriematcherna vunnit tre, kryssat en och förlorat en. Här i EL-kvalet är Europa (Gibraltar), KuPS (Finland) och Atromitos (Grekland) utskickade.

Annons:

Extrema skrällodds

Låt oss smälta de här siffrorna – 8,0 (åtta gånger pengarna!) för att Legia Warszawa ska vinna matchen. Löjligt missvisande siffror och därför ser vi en utmärkt chans att skruva upp oddset en bra bit.

Vad som ska understrykas är att polackerna är småstörda av vissa skadebekymmer, men det ska inte betyda överdrivet mycket. En, utifrån deras mall, stark startelva kan ställas ut här i Skottland.

Hur man än vrider och vänder på det är extremt skevt nedplitade odds som spelbolagen presenteras. Rangers må ha hemmaplan och är det något tyngre laget, men knappast så att dessa siffror ens i närheten kan motiveras.

En faktor som kan tala för storskrällen är att Legia Warszawa är vidare vid samtliga kryssresultat förutom 0-0, som innebär förlängning, och att Rangers därför kan komma att behöva bli väldigt desperata under en eventuell slutforcering. Kan öppnas stora ytor.

Den raka tvåan blir alltså vårt speltips och Betfair Sportbook är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Legia Warszawa vinner, rak tvåa
Odds: 8,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:45, torsdag 29/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.