Speltips Wolverhampton Bournemouth 24 juni 2020

Speltips inför Slovan Bratislava – Wolverhampton 24/10: Tillknäppt historia

Slovakiska Slovan Bratislava har överraskat starkt i Europa League och framförallt offensivt har starka avtryck lämnats. Men är det kanske tid för andra bullar när de får finbesök av Premier League-klubben Wolverhampton Wanderers?

Annons:

Wolverhampton, Sporting Braga och Besiktas. Det är namnstarka motståndare som Slovan Bratislava lottats mot i årets gruppspel av Europa League – ändå är de, två matcher in i det hela, oväntat placerade etta.

Resultaten? En 4-2-vinst över Besiktas inför hemmapubliken och därefter 2-2 borta mot Braga. Att skrälla vid ett eller ett par tillfällen är en sak – sättet de gjort det på en annan; med offensiv lusta och vilja att gå framåt. Säkerligen kommit lite som en chock för motståndarna och det borde ”Wolves” nu vara förberedda på.

På Spelbloggare.se har vi vid upprepande tillfällen höjt upp Wolverhampton som ett potentiellt utropstecken – i såväl Europa som inhemskt. Ännu har skörden över det stora varit relativt knapp, även om molnen ser ut att skingra sig något.

1-1 hemma mot Southampton under helgen var lite av en besvikelse, men dessförinnan hade det blivit en radda av knappa segrar och nu är sex förlustfria matcher uppradade, däribland en 2-0-vinst borta över Manchester City i PL. Försvarsspelet har satts. Framåt i banan finns mer att önska.

Annons:

Favoritspelen lockar inte

Wolverhampton är klara favoriter på förhand, ska vara så och är det på oddsmarknaden. Däremot känns siffror runt 1,75x för den raka tvåan mindre lockande med hänsyn till den uddlöshet som under perioder visats upp. Stundtals kan det se fantastiskt ut, stundtals hacka brutalt.

Eftersom premiären, hemma mot Braga, förlorades är det fortfarande viss press på bortaspelarnas axlar – 1-0-vinsten borta över Besiktas till trots.

Slovan Bratislava har imponerat stort under gruppspelet, men de ska heller inte komma att plötsligt övervärderas. Det handlar ändå bara om en slovakisk fotbollsklubb. Knappast toppkvalitet.

Undertecknad tänker att värdskapet, med de fina resultaten som lösts, kommer vara relativt tillbakalutade i deras positioner; låta Wolverhampton styra och ställa. Försöka täppa till defensiven. Och det mot ett ”Wolves” som är smått uddlösa och varit inblandade i flera målsnåla tillställningar på sistone; sju raka under 2,5-målslinan.

Strax under dubbla insatsen för underspelet på samma lina tas hos Bethard som speltips inför matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:55, torsdag 24/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: