27 september 2019 Villarreal Real Betis Speltips

Speltips inför Villarreal – Sporting CP 21/2: Spel från målmarknaden

Det är kniven mot strupen för Sporting CP inför bortareturen mot Villarreal på Estadio de la Cerámica i Europa League. Från matchen presenteras ett speltips från målmarknaden. Åker proppen ur eller blir det tillknäppt på nytt?

Annons:

Villarreal tycks på allvar att vakna till liv – bättre sent än aldrig, som uttrycker lyder – vältajmat till Europa League-slutspelet och står med den stora fördelen inför returen mot Villarreal i Europa Leagues sextondelsfinal.

Och detta efter att ha vunnit bortamötet med ett mål mot noll. Alfonso Pedraza prickade in målet redan i den tredje matchminuten, för att man lyckades hålla undan och se till att ha nollan intakt.

Portugisernas Marcos Acuña visades dessutom ut en kvart från slutet och missar därmed returen. Ett klart avbräck! Utöver det står Jerey Mathieu, Fredy Montero samt Rodrigo Battaglia som skadade. Villarreal? De har Santiago Cáseres avstängd samt Bruno Soriano fortsatt skadad.

Den här nytändningen för Villarreal är alldeles uppenbar. I slutet av förra veckan krossades Sevilla med 3-0 och med det har ett stort kliv mot nytt kontrakt i spanska Primera División tagits. Nu – fyra raka matcher utan torsk…

Även Sporting CP, som det varit mycket upp och ner runt, kommer från en toppinsats – vann även de med tre mål mot noll senast, mot toppkonkurrenten Sporting Braga.

Underspel

Fastän Sporting CP sitter så pass illa till att den här matchen, på resande fot, måste vinnas får vi känslan att det kan komma att bli tillknäppt även här och i sin tur – målsnålt.

Villarreal kan till följd av det finfina bortaresultatet bli mer bakåtlutande och avvaktande i matchen, åtminstone från start.

Att de senast mot Sevilla stod för en så pass utmärkt försvarsinsats på nytt, alltså en hållen nolla mot ett toppmotstånd, talar ytterligare för att gästerna kan få det svårt att hämta ikapp.

Faktum är att Villarreal visat prov på stabilt försvarsspel under hela årets Europasejour; fem raka matcher med hållen nolla.

Givetvis kan det hela komma att öppnas upp framåt slutet, helt beroende på resultatet i matchen, men om det dröjer för nollan att spräckas – vilket vi misstänker – borde 2,5-målslinan ha stora chanser att bli underkliven.

Oddset? 1,85! 888sport är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kronor bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:55, torsdag 21/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.