Speltips Cadiz Athletic Bilbao

Speltips inför Celta Vigo – Athletic Bilbao 7/1: Oförväntat höga odds

Det bjuds på måndagsfotboll  från Spanien och Primera División. Göra upp ska Celta Vigo och Athletic Bilbao och då ställer spelbolagen ut oförväntat bra odds på spelen till ena sidans favör.

Annons:

Under den nytillträdde – eller ja, nygamla – tränaren Gaizka Garitano har det varit tillbaka till ritbordet. Det nya? Fokus på defensiven, fullt fokus. Prioritet ett. Blir lätt så när allt gått åt pipan och det numera, istället för strid om Europaplatser, handlar om att överleva i Primera División.

Resultatet har varit hyfsat hittills, under de tre matcher han suttit på posten. Girona värjdes först undan med 1-0 efter ett mål i slutsekunderna, för att därefter ha kryssat mot både Deportivo Alavés samt Real Valladolid. Kvar som tredjejumbo är de dock alltjämt och enbart en trea kan ta dem upp ovanför strecket.

Det sprudlar knappast om Celta Vigo heller, men de har åtminstone inte varit i närheten av ett lika stort fiasko som motståndarna och om de skulle förmå att rada upp bättre resultat under upptakten av 2019 kan kontakt kopplas med den övre delen av tabellen, de konkurrenter som hittas på Europaplatserna. Tre pinnar här och de klättrar upp till åttondeplatsen.

Stora orosmomentet och diskussionsämnet i Celta Vigo är huruvida de kan leverera utan den stora stjärnan och interna skytteledaren Iago Aspas, tio baljor. Han väntas komma tillbaka till månadsskiftet och här är även Emre Mor osäker.

Celta Vigo – klara favoriter

Trots det stora anfallsavbräcket hos hemmalaget – ska de inte värderas som större favoriter än vad oddssättarna vill få dem till?

De har levererat bra mycket bättre än Bilbao, som under året vunnit blott två av 17 matcher och även de har flera enorma avbräck. Yeray Àlvarez och Raúl García är avstängda och Mikel Rico samt Iñigo Lekue skadade.

Innan uppehållet åktes en 0-2-förlust på mot Barcelona, vilket följde upp ett kryss mot Leganés och en trea över Villarreal. Sett relativt bra ut i dessa matcher.

Utöver allt detta ska hemmaplansfördelen värderas in i analysen. Såklart.

1,81 x insatsen för Celta Vigo att vinna med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort plockas med glädje.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Celta Vigo +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 7/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.