Speltips inför Eibar – Getafe 15/2: Skruva upp förväntningarna

Spelbloggare Publicerat: 15 February 2019

Spelbolagen skruvar ner förväntningarna – vi höjer dem. Detta inför fredagens batalj mellan Eibar och Getafe i spanska Primera División. Här: speltips, odds och allt ni kan tänkas behöva veta för att göra en egen analys inför matchen.

Annons:

Det är späckat med spansk fotboll under helgen och redan under fredagen smygstartar Eibar och Getafe den. Ett, vad vi tror kommer vara, tilltalande TV-val – för den som vill underhållas…

Matchen rör två parter som båda är med och tampas om Europaplatserna från La Liga, där utsikterna på förhand är som mest positiva för Getafe, redan nu placerade som femma och således med ena foten i Europa League.

Eibar jagar istället underifrån, men skulle kunna hämta ikapp med besked vid händelse av en vinst i afton – ett utfall som bookiesarna betalar strax över dubbla insatsen för. De hittas på tiondeplatsen, precis i mitten av tabellen, men uppåt är marginalerna små. Glappet till Getafe? På fem pinnar.

Att det vore en ödesmatch för Eibars del vore kanske att ta lite väl, men den kan åtminstone ses som ett vägval – ska man ta position närmare toppen, eller fastna i mittenskiktets hopplösa kedjor?

Lågt ställd mållina

Underhållande, var det. Varför inte?

Det är klart att mycket talar för en tajt historia mellan två närmast jämlika lag, men spelbolagen har tveklöst sänkt förväntningarna på matchen till överdrift. Då finns det flera olika målpositioner som får det att klia rejält i fingrarna.

Eibar har det facto fem raka matcher som innehållit minst tre mål, varav två fyra stycken. Senast tappades 2-0 till 2-2 borta mot Sevilla, i en match som i det stora hela lovar mycket inför framtiden. Bara bittert att det inte räckte ända in i kaklet.

Gästande Getafe kan tänkas ha en mer tillbakalutad approach till matchen, såhär på bortaplan – men det är knappast så att en 11-mansmur kommer ställas ut. Offensivt lämnades positiva besked när 0-1 vändes till en 3-1-vinst över Celta Vigo förra veckan, även om det ska nämnas att mer än halva matchen spelades med en man mer på planen.

Vi klipper till på 2,0-målslinan överspel till finfina 1,82 gånger pengarna hos Fastbet. Då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka vid exakt två mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,82(Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:00, fredag 15/2
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.