5 mars 2020 Granada Athletic Bilbao Speltips

Speltips inför Eibar – Granada 20/12: Fredagsmöte

Det är fullt fokus på den undervärderade målmarknaden inför mötet mellan Eibar och Granada i La Liga.

Annons:

I La Liga dukas det upp ett spännande fredagsmöte mellan Eibar och Granada, två lag som båda är i behov av fler poäng för att klättra uppåt i den spanska ligatabellen snarast.

Det finns många anledningar till att spelbolagen har valt att måla upp hemmalaget som givna favoriter inför den här matchen och att man nu står på fyra raka vinster mot Granada lär vara en av orsakerna som bidrar. Men det ska sägas att det inte har spelats några inbördes matcher sedan i februari 2017. Det är med andra ord snart tre år sedan och i ärlighetens namn vågar vi inte trycka på betydelsen av dessa matcher här och nu.

Däremot tycker vi att det är mer relevant att kolla på vad lagen presterat på slutet. Där är det uppenbart att Granada har stora problem i defensiven och det är den huvudsakliga anledningen till att man nu har förlorat fyra raka matcher på bortaplan. Det är allt annat än ett imponerande facit att ha med sig inför den här typen av match.

Annons:

Ett målspel ligger nära

Om vi ser till tabellen har Granada däremot haft det ganska bra under inledningen på säsongen, men då är det främst spelat på hemmaplan som varit en katalysator rent poängmässigt. Faktum är att man ligger nia, hela sju poäng före Eibar. Det skiljer dock inte mer än åtta poäng så möjligen är det ingenting vi ska lägga för stor vikt vid.

Eibar däremot är och förblir ett lag som släpper in för mycket mål. Med hela 28 insläppta redan har man ett av de skakigaste försvaren i hela La Liga och med ett sådant facit blir det alltid svårt att hävda sig i längden.

Dessutom har man nu tre raka matcher på hemmaplan utan att ha gjort mlå framåt. Då känns det nog skönt att spela mot ett Granada som man historiskt haft det lätt mot och som man också bör kunna hota ganska ordentligt. Det är knappast ligans bästa defensiv som kommer på besök.

Hur som helst tror vi här på en öppen historia mellan två lag som ser det som en god chans till tre poäng. Att hemmalaget är så tydliga favoriter kan vi inte förstå, men vi tror däremot att man kommer att försöka vinna matchen. Det lär även Granada göra.

Båda lagen göra mål spelas därför till hela 2,10 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, fredag 20/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: