Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips inför Eibar – Sevilla 26/9: Val av sida

Efter förlusten mot Real Madrid hoppas Sevilla hitta tillbaka på vinnarspåret när de borta på Ipurua Municipal Stadium ställs mot ett iskallt Eibar. Lyckas eller ej?

Annons:

Den femte matchen betydde årets första förlust. Sevilla åkte på en 0-1-förlust hemma i en mycket tät batalj mot toppklubben Real Madrid – och det efter tre vunna och ett kryss på matcherna innan. En käftsmäll, såklart, men utsikterna ser fortfarande fina ut. Addera på det att förra veckans Europa League-premiär mot Qarabag lunkades hem med siffrorna 3-0.

Tätt är det fortsatt i Primera División, mycket tätt. Sevilla är det facto bara pinnen från förstaplatsen och det verkar helt enkelt dröja innan tabellen dras isär. Förhoppningen är att det åtminstone ska bli en Champions League-plats. Härnäst, i slutet av veckan, väntar Real Sociedad inför hemmapubliken. Ännu en spännande match.

Observera att det här speltipset var skrivet samt publicerat före onsdagens La Liga-matcher. Flera toppkonkurrenter som spelar och tabellsituationen, förutsättningarna, kommer därmed förändras.

Eibars spelarpapper är bättre än vad resultaten vill avslöja och borde väl lyfta i tabellen sinom tid?

Men det är klart att orosmolnen trätt fram på himlen när de fem matcher in i det hela fortfarande väntar på deras första fullpottare; två kryss och tre förluster är facit. Mållöst, 0-0, blev det senast mot Levante. Fanns en del positiva tendenser i matchen – frågetecknet kring effektiviteten i den sista tredjedelen finns emellertid kvar.

Annons:

Given fördel, Sevilla

Det snackas om rotation på vissa positioner för Sevilla, med det hårda matchandet och komna från en tuff match mot Real Madrid. Trots detta ska de betraktas som rätt klara favoriter såhär på förhand. Lär inte petas alltför mycket i startelvan.

Offensivt finns det mer att hämta – eller ja, i alla fall önska – av Sevilla, men de ser åtminstone solida ut bakåt i banan och har släppt till lite i matcherna. Med lite mer flax hade det lika väl kunnat bli en vinst istället för förlust senast mot Real Madrid och formen ser över det hela bra ut.

Anmärk väl också att årets tre serievinster alla kommit på resande fot. Styrketecken med hänsyn till de senaste årens bortastatistik. Nya tider i Sevilla?

Är inte särskilt imponerad av Eibar, som alltså bara plockat två ynka pinnhål på fem matcher – och båda dessa kom via 0-0-matcher mot halvdant motstånd. De saknar Sergi Enrich samt eventuellt Iván Ramis här. Känns som att en bruten vinstnolla är en bra bit borta på förhand, hemmaplan till trots.

Sevilla +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – är värt en peng till oddset 1,67 hos Bethard.

Annons:  Vill du streama matchen – helt gratis? Gör det hos Betsson och hämta samtidigt en välkomstbonus om 1 000 kronor hos dem via denna länk.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sevilla +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, torsdag 26/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: