17 september 2019 Dortmund Barcelona Speltips

Speltips inför FC Barcelona – Sevilla 6/10: Tätt möte

Det blir såklart ett aktat speltips inför mötet på Camp Nou mellan FC Barcelona och Sevilla i spanska La Liga.

Annons:

Efter sju spelade omgångar i den spanska ligafotbollen ser tabellen kanske inte riktigt ut som de allra flesta hade trott. Om vi hade summerat säsongen här och nu hade FC Barcelona inte ens fått spela i Champions League nästa år.

Nu är det dock 31 omgångar kvar och mycket kommer att hända. Var så säkra. Dessutom är det fortsatt osannolikt jämnt i toppenskiktet, varpå man kan klättra en handfull placeringar direkt vid en vinst.

FC Barcelona står nu på fina fem raka hemmavinster mot Sevilla, i vilka man också tagit ledningen och vunnit den första halvleken. Det är såklart ingen slump.

Sevilla öppnade säsongen urstarkt, men snubblade till med två raka poängtapp. Nu senast blev det vinst igen och kanske är man åter på vinnarstigen. Det kommer att behövas en bra prestation för att få med sig poäng här.

Annons:

FC Barcelona har fått upp farten

FC Barcelona får nu klara sig utan Clement Lenglet som fick två gula kort – alltså ett rött kort – mot Getafe i den senaste ligaomgången. Dessutom har man två andra försvarsspelare på skadelistan i form av Jordi Alba och Samuel Umtiti. Inte heller kommer Junior Firpo till spel i den här matchen.

Nu ska sägas att bredden är otrolig i det här laget, men kanske kan det här vara ett tecken på att man blir lite svagare i den nedre delen av laguppställningen.

Sevilla kommer nämligen till Camp Nou med starkast möjliga startelva – där egentligen bara Daniel Carrico är ett osäkert kort. Det mesta pekar dock på att han åker med till Barcelona och att han förhoppningsvis spelar.

Här litar vi på att det blir en offensivt inriktad match – som så många gånger förr.

Båda lagen göra mål spelas till 1,64 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, söndag 6/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: