Speltips Osasuna Barcelona

Speltips inför Getafe – Barcelona 6/1: Formstarkt möter formstarkt

Getafe fortsätter lämna starka, positiva avtryck i spanska Primera División och är absolut inte att räkna bort när de tar emot serieledande Barcelona på Coliseum Alonso Pérez.

Annons:

Tro det eller ej – men Getafe är faktiskt med i racet om Europaplatserna. Vem kunde se den komma? Och det är heller inte oförtjänt. Spelas förtjusande fotboll. Effektiv. Med starka resultat.

För närvarande står de stärkta med sex förlustfria matcher uppradade, varav tre vunnits och tre slutat oavgjorda. Såväl hemma- som på bortaplan levereras det, men det mest uppseendeväckande är att blott en av åtta bortamatcher förlorats. Dock bara två fullpottare och således sex oavgjorda.

Markel Bergera, Amarth Ndiaye och Gaku Shibasaki är indisponibla för Getafe. Småpotatis i det stora hela och en stark startelva kan ställas ut mot serieledarna. Gästerna kommer till spel utan skadetrion bestående av Rafinha, Samuel Umtiti samt Thomas Vermaelen.

Barcelona har sina små brister och de ser större ut än framförallt under fjolåret, men tillhör fortfarande i det absoluta toppskiktet av världsfotbollen och är även serieledare – en trea före närmast jagande konkurrent i form av Atlético Madrid. Konkurrensen är stenhård och det gäller att fortsätta leverera resultat.

Detta blir båda parters första match under 2019 och i den sista före årsskiftet blev det en stabil 2-0-seger över Celta Vigo. Ousmane Dembélé och Leo Messi stod för varsin balja då.

Tufft och tajt

Gillar Getafes chanser att åtminstone hålla det här tajt, även om det nu inte skulle räcka till att undvika en förlust. De är stabila, formstarka och har inte förlorat på sex matcher och endast vid ett tillfälle på de 11 senaste.

Det som imponerar extra mycket är att Getafe tycks förmå att prestera i alla typer av matcher. Sällan de förlorar stort, inte ens mot motståndare av Barcelonas kaliber eller i närheten av den.

Barcelona har visats kunna ruckas på under året och har tveklöst seglat upp som för stora favoriter inför matchen. Vi tror bestämt på en tuff och tajt historia här.

Fastbet ställer ut 1,75 gånger pengarna för Getafe +1,5 mål (asian handicap) och det tas direkt. Spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Getafe +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:45, söndag 6/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.