Speltips Valencia Levante 12 juni 2020

Speltips inför Valencia – Villarreal 30/11: Kvällsmatch i La Liga

Vem har inte höga förväntningar inför mötet mellan Valencia och Villarreal i La Liga? Vi rekar med speltips inför lördagen den 30 november 2019 – var så säker.

Annons:

Som alltid efter en riktig urladdning finns det viss risk för att Valencia ska vara lite dränerade på energi inför matchen mot Villareal. På lördagskvällen är det hur som helst dags för mötet i La Liga som har förutsättningarna att bli väldigt intressant.

I veckan spelade Valencia som bekant en oerhört viktig match mot Chelsea i Champions League och fick då med sig en viktig poäng efter ett danskt kvitteringsmål i slutskedet. Det var precis vad man behövde för att hålla huvudet över vattenytan den gången. Men nu är frågan hur det påverkar slagkraften inför det här mötet.

För Villarreal är minsann inget dåligt lag och lär göra allt i sin makt för att ta med sig minst en poäng ifrån det här heta mötet. Det är vår absoluta känsla så här på förhand. Det är inte ett lag som kommer att lägga sig ner och bli trampade på direkt.

Det skiljer inte heller mer än två poäng mellan lagen i tabellen och det lag som vinner här kommer alltså att ligga före det andra. Så här långt är det två lag som kryssar en hel del matcher, med ganska blandade resultat som akilleshälen hittills.

En tät match väntar i La Liga

Det går att säga mycket om den här inledningen på säsongen för Valencia, men att påstå att man skulle ha haft tur med skadeläget är att ljuga rakt upp och ner. Det har snarare varit rakt igenom horribelt vad gäller avbräck och frånvarande spelare i laget.

Tyvärr är det inte annorlunda inför den här matchen, då återigen en handfull spelare kommer att behöva stå vid sidan om i stället för att bidra på planen. Denis Cheryshev, Goncalo Guedes, Cristiano Piccini, Mouctar Diakhaby och Geoffrey Kondogbia kommer inte att spela den här matchen för hemmalaget. I övrigt ser man också ut at sakna Jaume Costa och Ezequiel Garay.

Det är egentligen inte mycket bättre hos bortalaget, men skillnaden är att merparten av deras avbräck faktiskt varit borta under hela säsongsinledningen och därmed har man vant sig vid att klara sig utan dessa spelare. Bruno Soriano, Rmairo Guerra, Giuseppe Rossi och Santiago Caseres kommer inte at spela den här matchen heller. Dessutom är två viktiga spelare i form av Alberto Moreno och Vicente Iborra utanför laget just den här gången.

X (oavgjort) till 3,48 gånger insatsen hos Coolbet är ett intressant speltips eftersom vi förväntar oss en ganska jämn tillställning.

Annons:

Rygga spelet hos Bethard – Ta del av deras bonus här!

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,48
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, lördag 30/11
TV:
Stream:

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor: