9 oktober 2019 Tyskland Argentina Speltips

Speltips inför Tyskland – Argentina 9/10: Match i vänskapens tecken

En vänskapsmatch är alltid en vänskapsmatch och således lite extra oviss, men det kan mycket väl vara på sin plats med ett favoritspel när Tyskland och Argentina möter varandra på Signal Iduna Park i Dortmund.

Annons:

Tyskland mot Argentina. Det kanske låter superhett, men det är trots allt en match i vänskapens tecken och även en sådan där flera av de främsta namnen lämnas hemma. Däremot är det i övrigt en dag med avsaknad av fotboll och matchen blir den stora höjdpunkten. 20:45 är tiden och C More Fotboll eller C More Play kanalerna att se den.

För Tyskland blir det här en uppladdningsmöjlighet inför det fortsatta EM-kvalet. Under söndagen besöker de nämligen Estland, så nu ska spelet och detaljerna sättas. Även en chans för spelare normalt utanför den ordinarie startelvan att stärka deras aktier. Hitta tempot.

Annat är det med Argentina. Det här är inte annat än en träningsmatch, när övrig tävlingsfotboll dröjer. I slutet av veckan tar man även picket och packet till Estadio Manuel Martínez Valero i Elche för att ställas mot Ecuador. Många uppstickarnamn som väntas spela. Av stor betydelse att de hittar rätt, för att få en starkare position i spelartruppen.

Annons:

Enorma avbräck i Argentina

Det är alltid ovisst med matcher som denna; vänskapsmatcher där prestationen allt som oftast är överordnad resultatet. Här tycker vi ändå att tyskarna ska betraktas som klara favoriter och att det finns värde att hämta på spelen till deras favör.

Och varför det? Den raka ettan står ju ”bara” i 1,85 gånger pengarna.

Anledningen är att det är ett starkt b-betonat Argentina som väntas komma till spel. Spelare som Sergio Agüero, Leo Messi, Ángel Di Maria och Gonzalo Higuáin, med många flera, stannare hemma och med det försvinner stor slagkraft, i synnerhet offensiv – och det är där de normalt är som mest namnstarka.

Paulo Dybala blir den som ska få Argentinas offensiv att flyga, övriga avbräck till trots, och det är en världsklasspelare – men man kan inte bortse från de namnen som är åsidosatta.

Tyskland väntar kvalfotboll senare under veckan och kommer även de rotera. Dessutom är bland andra Julian Draxler och Toni Kroos indisponibla, men det finns en helt annan bredd hos tyskarna kontra hos Argentina och de kommer troligen, under merparten av matchen, ha klassen bättre spelare på planen.

Hemmaplansfördelen på det och den raka ettan är värd en mindre insats. Bäst odds hittar vi hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tyskland vinner, rak etta
Odds: 1,85
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 20:45, onsdag 9/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: