Speltips Strasborg PSG

Speltips inför PSG – Nantes 4/12: Överlägsen favorit

Paris Saint-Germain siktar inte på någonting annat än tre poäng när man nu möter Nantes på hemmaplan den 4 december 2019 i Ligue 1.

Annons:

Fullt fokus är det som gäller för Paris Saint-Germain inför onsdagens möte med Nantes i Ligue 1. När man nu slänger in en mitt i veckan-omgång kan det innebär en viss rotation, men samtidigt ska man vara tillräckligt starka på hemmaplan för att vinna bekvämt här.

Det kan vara värt att notera det faktum att det är PSG som överlägset leder tabellen, men att man trots allt redan förlorat tre matcher på 14 omgångar. Det är inte likt ett så dominant mästarlag som PSG.

Tio poäng bakom i tabellen finns Nantes, som med sina sju vinster har snittat vinst i varannan match hittills. Det är ett okej facit att luta sig mot hittills. Däremot möter man nu ett svårslaget PSG som har sju hållna nollor på sina åtta senaste hemmamatcher.

Det kan också vara värt att lägga till att PSG bara misslyckats med att vinna tre av sina 26 (!) senaste hemmamatcher i Ligue 1. Det är ett svindlande facit på så många sätt och en tydlig markör för dominansen som man fortsatt har.

Annons:

PSG är starkare – såklart

Under egentligen hela inledningen på säsongen har nyckelspelare med stor tyngd i offensiven varit frånvarande för Paris Saint-Germain, men numera har man i stort sett alla sina tyngsta spelare med i laget igen. Det finns en Neymar i bra slag, det finns en Kylian Mbappé som är svår att stoppa och det finns en Mauro Icardi som är som pånyttfödd.

Med det sagt finns det också ett par spelare som är frånvarande här – spelare som snarare står för tempot i det egna spelet och som är viktiga för uppbyggnaden med boll. Ander Herrera kommer inte att spela, inte heller Presnel Kimpembe. Eric Maxim Choupu-Moting och Thilo Kehrer står också som skadade. Vill det sig riktigt illa kommer inte ens Marco Veratti till spel.

Nantes har såklart inte samma bredd och med det sagt är det inte positivt att spelare som Fabio och Marcus Coco inte kan spela, men däremot är Rene Krhin nu tillbaka, samtidigt som en viss Ludovic Blas visat fin form på slutet. Det kan behövas.

Här tror vi att PSG får lite svårare än beräknat och därför riktar vi in oss på ett underspel.

Under 3,5 mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:05, onsdag 4/12
TV:  Matchen sänds inte på svensk linjär tv.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons:

Annons: