1 november 2019 Barnsley Bristol City Speltips

Speltips inför Barnsley – Bristol City 1/11: Svårighetsgraden höjs

Fredag betyder, som så ofta, fotboll från Championship och nu är det den desperata tabelljumbon Barnsley som tar emot uppflyttningsjagande Bristol City på Oakwell. På spelfronten höjs svårighetsgraden avsevärt. Missa inte denna smällkaramell!

Annons:

14: 1-5-8. Det är var Barnsley skrapat ihop under den första delen av årets Championship och det placerar dem sist i hela tabellen. Bottenstrid var förvisso väntat för nykomlingen från tredjedivisionen, League One, men en vunnen på 14 matcher är förstås ohållbart uselt på alla sätt och vis.

Ännu finns det dock mycket att rädda och situationen är allt annat än hopplös för klubben. Faktum är att avståndet till säker mark är på så lite som fyra pinnhål, så allt skulle fortfarande kunna vända på ett par veckor och matcher. Dags för årets andra fullpottare redan här, månne?

Tufft, hårt och svårt kommer det dock bli. Bristol City visar framfötterna och ser ut som en av de klarare kandidaterna för att slåss om Premier League-platserna – även om det, precis som nämnt, är tidigt in på säsongen. Gäller att hålla samma, eller åtminstone en liknande, nivå över tid och där blir det på allvar upp till bevis.

Hittills har det räckt till 24 poäng på 14 spelade matcher, vilket placerar dem på sjätteplatsen, den sista playoffditot. West Bromwich Albion, serieetta, är bara tre pinnar borta – men lika tätt är det ner till mittensmeten. Championship både är och förväntas fortsätta vara lika spännande och tät framöver.

Annons:

Krysset – ett högst sannolikt utfall

På senare tid har Barnsley sett klart bättre – ej att förväxlas med bra – ut och vissa positiva indikationer finns det. Före 1-2-förlusten mot Huddersfield, på bortaplan, förra veckan – dubbla kryss, mot serieledande WBA och Swansea City.

Intressanta fakta är också att målet hittats i sex matcher efter varandra. Det till skillnad från innan är de mer eller mindre blev nollade varenda vecka.

Bristol City är såklart klart hetare – de har skrapat ihop tre gånger så stor skörd som Barnsley – men de imponerar inte alltid fullt ut. Exempelvis var de bara minuter borta från att förlora hemma mot Wigan Athletic senast – en match som till sist slutade oavgjord, 2-2. Lite svajigt försvarsspel på senare tid.

Ett bättre bortalag, men ett Barnsley som åtminstone hittat rätt i offensiven och som stärks av att spela inför hemmapubliken. Dessutom har de fem kryss på de 14 spelade matcherna och Bristol City hela sex stycken.

Oavgjort även här? Till 3,60 gånger pengarna testar vi. Unibet med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, fredag 1/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Annons: