Speltips Huddersfield West Bromwich 17/7 2020

Speltips inför Bolton – West Bromwich 21/1: Rakt spel

Det är dags för ett tungt möte mellan Bolton och West Bromwich i Championship på måndagskvällen. En klar favorit går trots allt att lokalisera.

Annons:

Det är dags för måndagsfotboll på engelsk mark och en stor del av vårt fokus hamnar på mötet i Championship mellan botten och toppen. Bolton är en klar besvikelse den här säsongen, men West Bromwich däremot har hanterat omställningen från Premier League-fotboll på ett mycket bra sätt.

För närvarande ligger laget fyra i den jämna toppen och det gör att de i skrivande stund kommer att spela playoff senare i vår. Det finns också klart realistiska möjligheter att klättra ytterligare och rent av hugga på en direktplats. Men då är det här den typen av matcher som laget måste vinna.

Bolton däremot huserar i bottenskiktet av tabellen och ser ut att behöva vänja sig vid tanken på en mycket tung vårsäsong. Varje poäng är viktig, men just nu är formen under isen. Det är inte här poängen ska tas helt enkelt.

Klar favorit

Yanic Wilschut och Gary O’Neil finns på skadelistan hos hemalaget, men annars är de bra för Phil Parkinson att ett par spelare är tillbaka. Med det sagt är det en alldeles för formsvag grupp spelare som ska ta sig an den här matchen.

West Bromwich däremot saknar bara Matt Phillips och även fall han har varit bra under egentligen hela säsongen är det ett avbräck som går att hantera. Dwight Gayle tar plats i laget och det är minsann ingen dålig spelare att kunna alternera med. Räkna med att West Bromwich går stenhårt i offensiven här, inte minst för att sätta press på ett ofta skakigt Bolton.

I våra ögon är det klar klasskillnad mellan lagen. Det bör också synas i resultatraden.

West Bromwich vinner spelas till 1,86 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – 500 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  West Bromwich vinner
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, måndag 21/1
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.