13 november 2019 Charlton Hull Speltips

Speltips inför Charlton – Hull City 13/12: Osexig match

Senast Charlton Athletic vann en fotbollsmatch var i mitten av oktober månad och härnäst, under fredagskvällen, drabbar de samman med Hull City inför hemmapubliken på The Valley i London. Här: odds, startelvor och speltips.

Annons:

Den 19:e oktober. Sedan dess, nio spelade matcher. Två kryss och övriga förlorade. Nu med fyra torskar i följd. Givetvis har det lett till en snabb resa nedåt i tabellen, men faktum är att de fortfarande har sex pinnar som håller dem ovanför bottentrion och nu handlar det om att komma på rätt spår innan situationen blir alltför pressad.

Att reaktionen skulle komma efter den suveräna upptakten av serien, ett klassiskt nykomlingsflax, var knappast förvånande – men att den skulle bli såhär stor? Det är oroande inför fortsättningen av Championship.

Hull City är istället upp och ner från vecka till vecka. Under perioder står de för riktigt välspelad fotboll, under andra betydligt sämre sådan. Således svårbedömda och närmast kommer de från en 0-2-förlust borta mot serieledande Leeds United. Målen kom förvisso sent i matchen, men knappast som en blixt från klar himmel.

Nu ställs de emellertid mot ett betydligt mer beskedligt motstånd och får inför matchen axla ett otvivelaktigt favoritskap. Bästa oddset för den raka tvåan står i 2,20 – speltipset var publicerat under torsdagseftermiddagen – och det presenteras av spelbolaget Coolbet. Ganska rättvisande, va? Spelvärdet hittas snarare på andra marknader.

Annons:

Nollade i två raka matcher

Det där spelvärdet hittar vi mer bestämt på målmarknaden och ingångsvinkeln är att det kommer bli lite av den varan, mål. Kanske inte alls.

Charlton är långt under isen och har sjunkit som en sten i tabellen under de senaste månaderna; inte förmått att vinna på nio till antalet, förlorat fyra raka och har dessutom blivit nollade i de två senaste; 0-1 mot såväl Middlesbrough som Huddersfield Town. Lag som hittas under de själva i tabellen. Udd- och fantasilöst i anfallsmomenten.

Här kommer Hull troligen försöka greppa taktpinnen och visa att de har en växel extra, kontra motståndarna. De är dock något opålitligt, svajiga i prestationerna, och blev även de nollade senast – 0-2 mot Leeds. Helt annan typ av match, men ändå värt att beakta och baka in i analysen.

Den bestämda känslan är att det här blir en, ur neutral synvinkel, mindre underhållande match mellan två mindre sexiga lag.

Under 2,5 mål spelas till oddset 2,10 hos Betfair Sportbook.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair Sportbook – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,10
Bolag: Betfair
Spelstopp: 20:45, fredag 13/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: