Speltips inför Espanyol – Villarreal 17/1: Högoddsare inför returen

Spelbloggare Publicerat: 16 January 2019

Två parter ut form. 2-2 från första mötet. Returen mellan Espanyol och Villarreal i Copa del Rey känns oviss och väntas bli tät. Från oss levereras en 3,50-oddsare till speltips.

Annons:

De avslutande returmötena i Copa del Reys åttondelsfinaler väntas och här är det avspark 20:30. Matchen visas dessvärre inte i svensk TV-ruta.

Espanyol kunde mer eller mindre redan ha satt spiken i den kända kistan, men föll samman som ett korthus under slutminuterna och tappade 2-0 till 2-2. Given fördel har de dock alltjämt i och med de två bortamålen, men desto mer öppet än det annars hade kunnat vara är det.

För den intresserade av att ta val av sida för den sida som avancerar vidare i slutspelet, står Espanyol i oddset 1,50 och Villarreal i 3,30. Den marknaden anser vi täckas relativt väl av oddssättarna och det finns bättre passande ställen att tälja spelvärde.

När snart 20 matcher av Primera División, som båda klubbar till vardags huserar i, kan det slås fast att Villarreal varit en av – eller den? – största besvikelsen. De är, från att under flera års tid vara och tampas om Europaplatserna, nu nästjumbo och riskerar att degraderas i det spanska seriesystemet.

Och Espanyol? Precis i mitten av tabellen. En formkurva som pekar spikrakt nedåt. Veckans match mot Real Sociedad var underhållande och tajt, men förlorades till sist med 2-3. Extra stor besvikelse eftersom matchen spelades med en man mer på planen under slutkvarten.

Rakt kryss

Vi höjer oddset på vårt speltips inför matchen – och det med grundtanken att ännu en jämn match väntar.

Villarreal skakade alltså liv i dubbelmötet via deras två sena fullträffar och ska, trots bortaplan, inte räknas bort. De möter ett nämligen Espanyol som förlorat formen sedan en bra tid tillbaka.

Men det är försvinnande sällan som Villarreal vinner fotbollsmatcher och så även tajta sådana, vilket varit ett av de stora problemen. De föll med 1-2 hemma mot Getafe under helgen och hade dessförinnan kryssat fyra raka matcher.

1-1 eller 2-2, kanske?

Det raka krysset spelas till 3,50 gånger pengarna hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Öppna ditt konto här!

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin
Spelstopp: 20:30, torsdag 17/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.