12 februari 2020 Millwall Fulham Speltips

Speltips inför Huddersfield – Fulham 16/8: Fredagsbatalj från Championship

Championship rullar vidare och den tredje omgången smygstartas av Huddersfield Town samt Fulham, som båda åkte ur Premier League förra året, under fredagskvällen. Vem vinner?

Annons:

Fjolårsjumbon mot nästjumbon i Premier League. Nu hoppas de kunna kraftansamla för att studsa tillbaka upp i finrummet.

Gällande kvällens värdskap, Huddersfield, har emellertid frågetecknen höjts än mer. Seriestarten har landat i en förlust (1-2) hemma mot Derby County och ett kryss (1-1) när Queens Park Rangers. Under veckan trillades också Ligacupen ur mot League One-huserande Lincoln City – hemmaplansfördel till trots. Roterades absolut en del, men ändå helt underkänt.

Kanske håller Huddersfield inte nivån för en toppstrid? Undertecknad tvekar starkt på det. Snarare mittenmaterial. Finns spetsigare seriekonkurrenter, på pappret. Gäller nu är att försöka tysta tvivlarna för coach Jan Siewert och hans mannar.

Fulham är en av de absolut främsta förhandsfavoriterna till att ta en av biljetterna till Premier League. Truppen är relativt oförändrad, ett par spelare in och ut. Grunden nästintill densamma. Absolut toppklass i Championship-mått mätt. Om de blev annat, vore det ett fiasko.

I seriepremiären föll Fulham borta mot Barnsley, nykomlingar från tredjedivisionen, efter en mycket tät historia som hade kunnat sluta lite hur som helst. Snabb revansch fick de dock när Blackburn Rovers värjdes undan med 2-0 förra veckan.

Enda potentiella skadeavbräcket inför matchen är på Huddersfields keeper Ben Hamer. Annars lämnade stjärnmittfältaren Aaron Mooy för spel i Brighton & Hove Albion under deadline day.

Annons:

Tillknäppt match

Två mål har Huddersfield stått för under säsongsupptakten, två seriematcher och en cupdito, och båda dessa har kommit från straffpunkten. Det känns oroväckande uddlöst i den sista tredjedelen. Skapats alldeles för få klara målchanser.

En del tid med boll lär Huddersfield, såhär på hemmaplan, har mot Fulham – men huruvida de förmår att hitta målet är desto mer osäkert. Känslan är således att en hyfsat tillknäppt historia väntar oss denna fredagsafton och det finns flera typer av målspel att sätta tänderna i.

På pappret ser Fulham bättre ut, men på bortaplan kommer de förstås visa respekt för sina motståndare. Premiären blev de nollade i och därefter städades Blackburn Rovers undan med 2-0. Ännu en målsnål match på menyn?

Oddsen för över-/underspelet på den klassiska 2,5-målslinan är nära på femtio-femtio hos de flesta bookies och det menar vi vara helt missvisande, vilket bäddar för ett placerat spel.

Under 2,5 mål spelas alltså och oddset är 1,89 – presenterat av Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,89
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, fredag 16/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.