20 november 2019 Lincoln City Ipswich Town Speltips

Speltips inför Lincoln City – Ipswich Town 20/11: 2,50-oddsare till FA-cupomspelet

Det vankas fler omspel i FA-cupens första runda och från mötet mellan Lincoln City och Ipswich Town har Spelbloggare.se hittat en smakrik 2,50-oddsare till speltips.

Annons:

Veckan har inletts med en uppsjö av omspelsmatcher i FA-cupen och under tisdagen spelas inte färre än fyra matcher. I potten hittas alltså platser till runda nummer två – samma runda som flera av de större klubbarna kommer in i hetluften, sådana från Championship samt Premier League. Matcher som klubbar av Lincoln City och Ipswich Towns karaktär med glädje vill spela.

Det omvända mötet med detta slutade alltså lika, varpå detta omspel, via 1-1 – och redan då var det nära att Lincoln City skulle ta platsen till runda nummer två. De ledde fram till den 79:e minuten och bara minuter dessförinnan hade Tyler Walker, också målskytt, misslyckats med att förvalta en straffspark.

Dessa klubbar återfinns båda i League One, motsvarande tredjedivisionen, men väl där är skillnaderna stora. Ipswich jagar en plats upp i Championship, har för närvarande en sådan via deras andraplats (med två matcher färre spelade än konkurrenterna runtom) och har från start varit en av de stora favoriterna.

Och Lincoln City? Inte lika spännande där. En plats i mittenskiktet av tabellen, en bit ned på den undre halvan, och ska vara utan större chans på uppflyttning eller risk att dras in i den absoluta bottenstriden. Klubben har utvecklats väl på sistone, men tillhör knappast den bättre delen av tredjedivisionen. Bara ett par år sedan de huserade i National League.

Annons:

Hemmaplan och motivationsskillnad

Motivationen är en faktor av central roll i engelska cuperna och i synnerhet i dessa faser, de inledande. Lincoln City står hyfsat stabilt i League One och kommer med största sannolikhet vara i mittensmeten av tabellen ända in i kaklet medan årets stora mål för Ipswich Town är att ta klivet upp i Championship. Hur motiverade är man då att storsatsa i ett cupspel?

Tendenser till detta, motivationen i cupspel, syntes kanske också till när Lincoln i Football League Trophy städade av Rotherham United med 3-0 medan Ipswich åkte ut mot Colchester United via en 0-1-torsk.

Och det var alltså nära att Lincoln lyckades avancera vidare redan i förrförra veckans möte, då på bortaplan – en straffsparksmiss och sen kvittering borta från det.

Anmärkas ska också att Ipswich saknar Alan Judge – en mycket viktig pjäs. Lincoln har Joe Morrell indisponibel. Båda har nämligen varit iväg på landslagsuppdrag.

Hemmaplan och motivation talar till Lincoln Citys fördel och den raka ettan spelas därför till 2,50 gånger pengarna hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få 100% bonus upp till 500 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Lincoln City vinner, rak etta
Odds: 2,50
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, onsdag 20/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: