25 oktober 2019 Los Angeles LA Galaxy Speltips

Speltips inför Los Angeles – LA Galaxy 25/10: Zlatan mot konferensfinal

Den sista konferenssemifinalen i Western Conference av MLS är också den hetaste av dem alla – LA-derby mellan Los Angeles FC och Zlatan Ibrahimovics LA Galaxy. Det hela toppas med ett speltips till makalöst odds.

Annons:

Här är det bara att ställa klockan! Under natten mot fredagen, 04:30 svensk tid, är det derbyfest och Zlatan-time i MLS-slutspelet. Matchen ser ni bäst på C More Fotboll eller C More Play.

Banc of California Stadium är platsen och på menyn är en kvartsfinal som fångar uppmärksamhet världen över och framförallt i Los Angeles. Vinnaren får spela konferensfinal och vinnaren där den stora, mäktiga MLS-finalen. Titeldrömmarna lever på flera håll och kanter.

Los Angeles, som skapades så sent som 2014, var fullt dominanta under hela Western Conference-grundserien och hade på 34 matcher lyckats vinna hela 21, kryssat nio och förlorat blott fyra. Det innebar 72 inspelade pinnar – att jämföras med tvåan Seattle Sounders 56.

Med tanke på det material som den välmeriterade tränaren Bob Bradley fogar över, är det inte särskilt svårt att förstå varför dominansen varit så pass stor. Den främst lysande av stjärnor i truppen: Carlos Vela, fortfarande bara 30 år och på 31 spelade seriematcher landade det i 34 fullträffar. Fortfarande en klasspelare.

Det är dock med några småtunga avbräck som hemmalaget kommer till spel inför denna konferenssemifinal; på Javier Pérez, Josh Pérez samt Danilo Silva. Osäkra står Walker Zimmerman och Mark-Anthony Kaye som. Gästande LA Galaxy har enbart Romain Alessandrini tveksam.

Annons:

Trippla insatsen – överdrivet skrällodds

Hemmaplan, ett bättre material och komna från en fantastisk grundserie. Los Angeles är fantastiskt stora favoriter inför denna slutspelsmatch, men kanske inte riktigt så pass stora som spelbolagen och dess oddssättare vill få det till.

LA Galaxy var förvisso bara lite sisådär under seriespelet, kanske till och med lite av en besvikelse, men nådde åtminstone playoff utan större bekymmer och väl där, i playoffmötet borta mot Minnesota United, stod de upp väl och vann med två mål mot ett – på bortaplan. Formbesked!

Med en så pass erkänd vinnare som Zlatan Ibrahimovic på planen ska LA Galaxy kunna skrälla till det även i den, på pappret, värsta tänkbara matchen. Derbynerverna spelar därutöver en roll och det kan innebära visst ökad ovisshet.

Dubbelchansen X2, ordinarie tid, betalar hela trippla insatsen hos Bet365 och då ser vi värde i att kasta in ett par polletter till denna underbara nattmacka.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år. Stodlinjen.se. Fler detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365
Spelstopp: 04:30, fredag 25/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: