6 mars 2020 Nottingham Millwall Speltips

Speltips inför Millwall – Nottingham Forest 6/12: Högoddsare!

En bra bit över trippla insatsen betalar vårt speltips inför fredagens enda match från Championship – Millwall mot Nottingham Forest. Men hur? Ta del av det här!

Annons:

Spänn fast säkerhetsbältet, ta plats i soffan och luta dig tillbaka. Fredagen bjuder på flera härliga sportevent – och således är kvällen ur spelsynpunkt extra spännande – och ett av dessa från den engelska andradivisionen, The Championship.

Det är med stark revanschlusta vi kan räkna med att Nottingham Forest kommer hit – och det är enkelt att förstå varför sedan 0-1-förlusten hemma mot Cardiff City för strax under en veckas tid sedan. Man hade nästan 70% av bollinnehavet, avfyrade 32 avslut mot motståndarnas tio – men förmådde inte att pricka målet. Alldeles extraordinär ineffektivitet.

Man kan se det på två sätt inför fortsättningen, inte minst på kort sikt; se på oro över uddlösheten, eller att det bara var en plump i protokollet och att det är positivt att spelet fortsatt snurrade på. Laget hade innan dess tre segrar och en oavgjord på fyra matcher, i vilka blott ett mål släpptes in. Nu – placerade som tabellfyra och med i racet om Premier League-biljetterna.

Ett antal hack nedåt, i mitten av tabellen, hittas Millwall – och det är väl precis där de hör hemma? Sticker varken ut åt det ena eller andra hållet i ren kvalitet. Närmast har de spelat två oavgjorda matcher – Birmingham City hemma och Wigan Athletic borta – och det följde upp dubbla vinster. Hemma på The Den har de bara förlorat en av nio matcher. Sundhetstecken, hemmastyrkan.

Annons:

Högoddsare – kryssläge?

Ett hemmastarkt Millwall, som kryssat något osunt ofta, och på The Den svårspelat sådant. Men ett strået vassare Nottingham Forest, som däremot visade upp en löjlig ineffektivitet senast de var i farten.

Slutsatsen från vår sida? Att det här mycket väl kan komma att bli en tillknäppt 90-minutershistoria från Championship – och då ser vi chansen att höja svårighetsgraden samt därmed också oddset. Krysset är vad som lockar.

Tror båda parter, såhär på förhand, skulle vara ganska tillfreds med delad pott. Knappast något katastrofresultat och skulle det stå lika på tavlan en bit in i det hela – är man verkligen superintresserade över att riskera förlora med en slutforcering? Tveksamt.

3,20 gånger pengarna för det raka krysset värderar vi hur som helst vara fullt spelvärt. Betway hittar vi oddset hos.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,20
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, fredag 6/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: