20 januari 2020 West Bromwich Stoke Speltips

Speltips inför Preston – West Bromwich 2/12: 3,60-oddsare…

Hemmastarkt men formsvagt i form av Preston North End hoppas fälla krokben för Championships tabelltvåa West Bromwich Albion, som bara stormar framåt. Här kan det vara på sin plats att höja svårighetsgraden och således också oddset.

Annons:

Toppmöte står på schemat i Championship. Tabellsexan mot tvåan och det när merparten av konkurrenterna i samma skikt har matchen mer spelad. God chans att rycka ifrån och stärka sina aktier, även om det handlar om en mycket tuff batalj.

Gästande West Bromwich Albion är det som får axla favoritskapet, står i siffror runt 2,20 för det raka spelet – och man kan förstå varför; de har ett av seriens starkaste spelarmaterial, är fantastiskt formstarka och skulle vid händelse av en trea ta över förstaplatsen från Leeds United. Kommer hit med fyra raka vunna och åtta utan förlust.

Och Preston? De har åkt på ett par käftsmällar efter varandra. Formen således ett frågetecken tillika orosmoln. Senast med 0-4 i baken när Hull City gästades och dessförinnan 0-1 borta mot Derby County. Måste samla krafterna nu, mot seriens på pappret kanske starkaste lag.

Här saknar hemmalaget tre pjäser i skadade Louis Moult, Tom Clarke samt Andrew Hughes. För WBA är hela truppen frisk och hel. Kan ställa ut den bästa möjliga startelvan.

Annons:

Kryssläge?

West Bromwich besitter en något högre nivå än Preston. Ganska stora skillnader, spelare för spelare. Och formen talar starkt till deras favör. Men motiverar det dessa favoritodds? Mer tveksamt – och det är därför ett annat tecken som får det att klia i fingrarna.

Mer specifikt: krysset.

Vad som ska nämnas i hela ekvationen är att Preston North End är Championships bästa hemmalag om vi ser till statistiken. Ganska klart, dessutom. Nio matcher; sju vunna och två oavgjorda. Ännu ingen förlust.

Men det är klart att vinna en match som denna, det kan bli tufft. WBA har visat upp sådan enorm slagkraftighet på sistone och själva kommer man från två förluster, i matcher man blivit nollade i.

Ett bättre och mer formstarkt bortalag, men starkt hemmadito. Slutsatsen? Oavgjort! 3,60 gånger pengarna får vi för det av Betway och det är utan tvekan värt att kasta in några polletter på.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (X)
Odds: 3,60
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, måndag 2/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: