Speltips inför Swansea – Fulham 29/11: Toppmatch i Championship!

Spelbloggare Publicerat: 29 November 2019

Uppflyttningskandidaterna Swansea City och Fulham från Championship bjuder på den klassiska fredagsmatchen. Matchen har analyserats, förutsättningarna djupdykts i – och ett lockande speltips presenteras.

Annons:

Nummer sex mot nummer tre. Båda i playoffområdet. Swansea på den sista playoffplatsen, tätt följda av en radda konkurrenter. Fulham några hack uppåt, till tredjeplatsen och med tre poängs skillnad, och som en av de främsta favoriterna i serien redan från förhand såväl som nu.

Annons: Vill du se matchen – helt utan kostnad? 20:45 är avsparkstiden och den visas i Unibets streamingtjänst. Om du saknar ett konto hos dem, får du en välkomstbonus om 500% extra upp till 500 kronor här!

Fulham, inför spelåret nedskickade från Premier League, har ett av Championships absolut starkaste spelarmaterial och den som stuckit ut allra mest, som ständigt ger spets och innebär målfarlighet, är Aleksandar Mitrovic, som senast i 3-0-krossen av Derby County smällde in sin trettonde seriebalja för säsongen. Assisterade även till ett av övriga mål.

Det är med fantastiskt fin form som Fulham kommer till spel i afton; nu med tre raka fullpottare och man hoppas hämta in ännu en sådan under fredagskvällen – för att sätta press på toppduon, som kommer slussas direkt upp i finrummet utan playoffspel, i form av West Bromwich Albion samt Leeds United.

Något annorlunda är situationen i Swansea, vars formkurva snarare pekar nedåt. Tre matcher efter varandra utan vinst, två kryss och en förlust. Fick “bara” 1-1 borta mot Huddersfield Town tidigare under veckan. Normalt ingenting att direkt skämmas över, men konkurrensen är och kommer fortsatt vara tuff i det översta skiktet av tabellen. Gäller att maximera utdelningen så gott som möjligt, inte minst i den typen av matcher.

Annons:

5/6 senaste bortamatcherna under linan

Det blir omedelbart fokus på målmarknaden inför denna toppmatch – en som vi tror kommer bli en såväl spännande som tajt 90-minutershistoria. När spelbolagen istället verkar se många mål som det mer sannolika utfallet, tar vi därför motsatt position.

Oerhört svårbedömd match som väntar, mellan två bra lag. Fulham det något bättre och den formstarkare parten – men Swansea City med fördelen av att spela på hemmaplan. Svårt att se någon större dominans från den ena eller andra sidan, varpå det istället kan komma att bli ett tufft ställningskrig på mitten.

De senaste matcherna har Swansea visat upp viss uddlöshet offensivt; bara ett mål på två matcher och föll bland annat med 0-1 hemma mot Millwall då, i en match där man hade mycket boll, utan att förvalta innehavet speciellt effektivt.

Fulham är förstås fyllt av självförtroendet, men givetvis finns en klar respekt för motståndarna och det faktum att man spelar på resande fot. Deras bortamatcher har präglats av (förhållandevis) defensiv approach; fem av de sex senaste innehållit max två mål och 6/8 över hela säsongen dito.

2,12 gånger pengarna för underspelet på 2,5-målslinan köper vi direkt. Unibet, som också streamar matchen gratis, är platsen.

Annons:
  Rygga spelet & streama matchen hos Unibet – Få 500% extra vid första insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,12
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, fredag 29/11
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Annons:

Annons: