1 mars 2020 Everton Manchester United Speltips

Speltips Brighton – Everton 26/10: Målspel

Falmer Stadium är anhalten för lördagens klassiskt TV-sända 16:00-match och där möter Brighton & Hove Albion och Everton varandra. Vårt speltips hämtas från målmarknaden. Frågeställningen: blir det proppen ur eller mer avvaktande?

Annons:

Kris? Det vore att ta i, dessutom drastiskt. Men säkert är det i alla fall att Everton måste lyfta i såväl prestationer som resultat om spelåret 2019/20 inte ska bli ett fiasko modellen större.

På nio matcher är facit tio pinnar och med det snuddar man till vid botten av Premier League-tabellen. Positiva besked lämnades däremot senast när West Ham United värjdes undan med 2-0 på Goodison Park och kort efter denna match, i början av nästa vecka, tisdag, väntar Watford i åttondelsfinalen av Ligacupen.

Försöka sätta stopp för Everton, som inför matchen får axla ett knappt favoritskap, ska Brighton & Hove Albion. De återfinns på platsen under motståndarna i tabellen, med ynka pinnen som skiljer dem åt. Däremot är det alldeles uppenbart att Brighton hör hemma i tabellens nedre skikt – huruvida kontraktet kommer fixas eller ej, det återstår att se – så något fiasko är, ännu, inte befogat att påtala.

Häromveckan stod Brighton för en makaber skräll när de körde över Tottenham Hotspur med tre mål mot noll på just Falmer Stadium, men tillbaka på förlustspåret var det direkt därpå – en förlust med siffrorna ett mål mot två när formstarka Aston Villa besöktes.

Aaron Mooy är avstängd för Brightons del, medan José Izquierdo samt Bernardo är skadelistade. På gästernas skadelista återfinns Jean Phillippe Gbamin och Genk Tosun. Tveksam status över Yerry Mina och Fabian Delph.

Annons:

Tillknäppt fajt

Ett par målrika matcher är det som Brighton kommer från, men normalt är det försvarsspelet som ska föra dem till resultat och förhoppningsvis även till nytt kontrakt. Hemmaplan till trots – tar det säkra före det osäkra här? Everton är ändå, på pappret, väsentligt bättre och ska försöka greppa taktpinnen här.

Däremot är det ett Everton som inte är speciellt hett som kommer till Falmer Stadium. Förvisso ett klart kliv framåt med 2-0 mot West Ham för en vecka sedan, men annars har det funnits få glädjemoment under säsongen.

Det mest oroväckande? Givetvis det så extremt uddlösa anfallsspelet. Åtta mål på nio matcher är allt annat än acceptabelt.

Mycket indikerar på en mindre underhållande batalj för de som vill se mål. Under 2,5 mål spelas till 1,82 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 26/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: