Speltips Manchester City Arsenal 17 juni 2020

Speltips inför AFC Bournemouth – Manchester City 25/8: Solklar favorit

Det blir ett spel på gästerna inför söndagens tidiga möte i Premier League då AFC Bournemouth tar sig an Manchester City på hemmaplan den 25 augusti 2019.

Annons:

På söndagen fortsätter Premier League med tre intressanta matcher och de regerande mästarna Manchester City kliver tidigt in i handlingarna i det som blir dagens första match. Då väntar ett svårspelat AFC Bournemouth på bortaplan, ett lag som sedan de kom upp i Premier League faktiskt gjort fina resultat mot inte minst Manchester City på sin egen hemmaplan. Där har Manchester City fått vänja sig vid uddamålsvinster och inte särskilt många gjorda mål framåt.

Men den här gången är frågan om det inte känns lite annorlunda. Då har AFC Bournemouth alltså öppnat med 1-1 mot Sheffield United i en direkt svag premiär och sedan en tung vinst borta mot Aston Villa med 2-1 senast. Det finns klar oro kring defensiven som gör att vi tror att de får det tufft mot seriens bästa offensiv nu.

Manchester City har nämligen gjort sju mål på sina två inledande matcher. Senast mot Tottenham Hotspur visade man sig totalt överlägsna mot en tuff konkurrent i toppen, men trots det blev det aldrig någon trepoängare efter att Gabriel Jesus segermål blivit VAR-bortdömt på övertid. Däremot skulle Manchester City ha dödat den matchen betydligt tidigare.

Vad vi imponeras av är deras otroliga offensiv som bevisligen prickat toppformen redan.

Annons:

Massvis med skador i AFC Bournmouth

Inom en engelska fotbollen är det ofta Arsenal som man lite hånfullt kollar på och konstaterar har en hel drös med skador som försvårar laguttagningen. Men frågan är om inte AFC Bournemouth nu börjar bli en seriös kandidat till att utmana den här föreställningen? Inför mötet med Manchester City står åter sju spelare utanför matchtruppen på grund av skador. Det är sju spelare som fortfarande inte har gjort sin debut den här hösten.

David Brooks, Dan Gosling, Simon Francis, Lewis Cook, Lloyd Kelly, Junior Stanislas och Arnaut Danjuma Groeneveld spelar inte mot Manchester City. Om det är i någon match som Eddie Howe hade behövt sina alla spelare tillgängliga för att kunna formera precis det lag som han önskat är det väl mot de regerande mästarna Manchester City? Det här är en klart försvårande faktor.

Men med det sagt är det också en helt annan kaliber på spelarna som inte kommer till spel för Pep Guardiola. Där är Leroy Sané, Benjamin Mendy och John Stones alla på skadelistan och därmed utanför matchtruppen. Det ska väl konstateras att bredden och uppbackningen på respektive spelares position är aningen bättre i Manchester City trots allt.

Därför tror vi att Manchester City – som sett riktigt starka ut och som nu behöver ta revansch efter det snöpliga poängtappet mot Tottenham senast – går stenhårt för en vinst här.

Manchester City över 2,5 mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Manchester City över 2,5 mål
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp: 15:00, söndag 25/8
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.