Speltips Tottenham Arsenal 12 juli 2020

Speltips inför Arsenal – Southampton 23/11: Ångest på tapeten

Arsenal gäller som favoriter, men står ändå inte inför en vidare enkel uppgift hemma mot Southampton på lördagen.

Annons:

På klassisk engelsk avsparkstid på lördagseftermiddagen ska det bli intressant att se om Arsenal kan resa sig efter den svaga säsongsinledningen. Unai Emery är minst sagt ifrågasatt efter att laget har varit väldigt ojämna så här långt.

För motståndet står inga mindre än Southampton, ett annat lag som är pressat. Men här snackar vi om press på en helt annan nivå. I skrivande stund ligger laget på nedflyttningsplats och behöver resa sig snarast för att inte riskera att tappa fotfästet totalt.

Med det sagt tycker vi att det finns mycket bra i det här laget och när alla bitar väl fallit på plats kan man säkerligen räkna med att Southampton klättrar en del. Men det finns stora hål i defensiven, någonting som inte minst blev tydligt när man föll med vansinniga 0-9 mot Leicester City för ett par veckor sedan.

Annons:

En tät historia väntar

Efter att ha haft stora problem med skador under inledningen på säsongen ser det betydligt bättre ut vad gäller truppsituationen i Arsenal nu. Det är egentligen bara mittfältaren Dani Ceballos, som är inlånad från Real Madrid, som står utanför matchtruppen inför mötet med Southampton. Det är såklart en stor fördel att nu kunna formera det starkaste möjliga laget.

Granit Xhaka är fortfarande högst osäker till spel efter sitt bråk med den sportsliga ledningen. Däremot spelade han med Schweiz under landslagsuppehållet och har ganska god form. Om han får chansen att spela kan vi nog räkna med att han är väldigt motiverad. Det är dock högst, högst oklart.

Hos bortalaget är det Michael Obafemi som gäller som lite osäker, men i övrigt kan man formera sitt starkaste lag. Ralph Hasenhüttl får också tillbaka en viss Ryan Bertrand som var avstängd i förra omgången. Det kan verkligen behövas.

Southampton är ett lag som ligger lite tight till i tabellen och man tänker försöka ta varje chans att ta viktiga poäng. Det bör finnas goda möjligheter att störa Arsenal här, det är vår fasta övertygelse.

Båda lagen göra mål spelas till 1,60 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  16:00, lördag 23/11
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   Matchen streamas inte via svenska plattformar.

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons:

Annons: