14 mars 2020 Watford Leicester Speltips

Speltips inför Aston Villa – Leicester 8/12: Toppjakten fortsätter

Toppjakten fortsätter för suveräna Leicester City och Aston Villa är nästa planerade hinder att passera. Visst borde hela potten hamna hos gästerna på Villa Park under söndagen?

Annons:

Det verkar inte finnas någonting som kan sätta stopp för Leicester och deras framfart i Premier League. Superskrällklubben från spelåret 2015/16 ser ut som den främsta utmanaren till serieledande Liverpool; hittas på andraplatsen, har vunnit 11 av 15 matcher och med det inhemska cupspelet inkluderat har de vunnit åtta matcher efter varandra. Alla förutom en med siffror större än uddamålet.

Veckans hemmabatalj mot Watford landade också, precis som planerat, i en fullpottare. 2-0 skrevs slutsiffrorna på King Power Stadium efter dubbla mål i den andra halvleken, först med Jamie Vardy från straffpunkten och James Maddison med spiken i kistan i de absoluta slutsekunderna. Lagmaskineriet är välsmort och väjer undan allt motstånd som kommer i deras väg.

Som väntat är nykomlingen Aston Villa nere och tampas i bottenregionen av Premier League; snittar en poäng per match efter 15 spelade och kan samma standard vidarehållas är kontraktsmöjligheterna stora. Ganska bra form är det dessutom som de kommer hit med, så kanske kan de bli en tuff nöt för Leicester att knäcka?

Förvisso blev det en uddamålsförlust, efter en hedervärd arbetsinsats, mot Chelsea på Stamford Bridge i veckan – något som följde upp ett bortakryss mot Manchester United och dessförinnan en 2-0-vinst över botttenkonkurrenten Newcastle United. Konsekvent bra standard hållen i dessa matcher.

Keinan Davis, Jed Steer samt eventuellt Anwar El Ghazi är borträknade för Aston Villas räkning inför matchen. För Leicester är det tveksamt över statusen kring Ben Chilwell samt Demarai Gray, utöver långtidsskadan på Matty James.

Annons:

Leicester fortsätter vinna

Ingen skugga över Aston Villa och vad de presterat på senare tid – de kämpar på bra med begränsade resurser – men trots hemmaplansfördelen borde Leicester City vara åtminstone ett nummer för stora för deras del.

Lagmaskinen Leicester, tillsammans med Liverpool, eller kanske till och med något bättre, ser formstarkast ut i hela Premier League. De sätter mer eller mindre varenda del i spelet till punkt och pricka samt är fullt konsekventa i vad de gör. Statistiken tål att understrykas; åtta vunna i följd. Sju av dessa med minst två baljors marginal. Hållen nolla i fyra av de fem senaste.

När man kokar ner det hela värderar vi allt över 1,75 gånger insatsen som spelvärt för den raka tvåan – och av spelbolaget Coolbet får vi tio punkter högre betalt än så. Ett av helgens mer givna av placerade spel.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få 250% extra i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester City vinner, rak tvåa
Odds: 1,85
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, söndag 8/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: