14 december 2019 Newcastle West Ham Speltips

Speltips inför Aston Villa – Newcastle 25/11: Galet värde!

Den nya veckan som tar vid inleds med hängmatchen mellan Aston Villa och Newcastle United från Premier League. Ställning tas på spelfronten och det med ett handikappspel. Vilket?

Annons:

Nio matcher, nästan hela omgång 13, har spelats under omstartshelgen. Inte förrän på måndagen är det dock Aston Villas och Newcastles tur att sätta punkt för densamma. Detta i en match mellan två klubbar som varit och är tippade att cirkulera runt i bottenskiktet av tabellen. Som riskerar att flyttas ner till Championship.

De båda hittas ändå ovanför strecket, Aston Villa med knapp marginal och Newcastle med desto större. Glappet dem emellan är på tre pinnhål, så det handlar lite om en sexpoängsmatch här under kvällskvisten på måndagen.

Två brutalt tuffa matcher ställdes Aston Villa inför före uppehållet, vilka båda summerades i 1-2-förluster, och dessa mot Wolverhampton Wanderers samt Liverpool. Mot den senare nämnda, också serieledarna, släpptes målen in från den 87:e minuten och framåt. Det har kämpats otroligt under dessa 180 – utan att det räckt riktigt ända fram. Men mycket som varit positivt.

Newcastle inledde säsongen undermåligt, men har fått något form av ryck och bättrat till sig avsevärt. AFC Bournemouth samt West Ham United har värjts undan i de två senaste matcherna. Enbart en förlust på de fem senaste, uddamålet mot Chelsea. Gott med offensiv lusta i matcherna. Och det har gett resultat. Handlar det om flax eller kan de “The Magpies” fortsätta på liknande sätt?

Gällande trupperna finns det en hel del att ta i beaktning, två skadeskjutna lag. Jota, Kenian Davis och Jed Steer skadade för Aston Villa, som dessutom har kvartetten Matt Targett, Björn Engels, Jack Grealish och Tom Heaton tveksamma. Newcastle saknar skadade Jamaal Lascelles och avstängde Sean Longstaff. Florian Lejeune, Matt Ritchie och Fabian Schär riskerar även de behöva stå åt sidan.

Annons:

Newcastle i god form; två raka vunna

Ser det här som en väldigt öppen historia. Rättvisande hade varit Aston Villa som knappa favoriter, i egenskap av hemmalag, men i vår bok inte så stora som oddsen indikerar på. Newcastle United känns helt enkelt något vassare för närvarande.

Vad som hänt i Newcastle mer exakt är svårt att säga och vad som ska hända svårt att sia. Men de har sedan den förnedrande 0-5-förlusten mot Leicester City vänt helt och har 3-1-1 i formraden, med den enda torsken mot Chelsea. Nu också med två raka treor och en offensiv vi inte ens fått se sken av tidigare.

Aston Villa gnetar på i matcherna. Hade marginalerna emot sig mot Liverpool; förmådde inte att hålla fokus och orken uppe ända in i kaklet. De har stått för några fina hemmamatcher, utan att direkt sticka ut. Bevisat något mindre än sina motståndare här.

Att vi får 1,81 gånger pengarna för att Newcastle ska undvika förlora är ett klipp och det tackar vi Bethard hjärtligt för.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Newcastle +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, måndag 25/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: