25 februari 2020 Chelsea Bayern München Speltips

Speltips inför Bournemouth – Chelsea 30/1: Tungt möte

Chelsea har haft fin form på senare tid och kommer att försöka ta ännu en trepoängare borta mot AFC Bourneouth onsdagen den 30 januari.

Annons:

Det är härligt med veckoomgångar i Premier League och den här onsdagen är någonting alldeles extra. Det spelades nästan uteslutande matcher som vi med extra intresse vill spana in, inte minst mellan AFC Bournemouth och gästande Chelsea. Två lag som är värda att titta på just nu.

AFC Bournemouth har efter en intensiv inledning på den här säsongen tappat lite i slagkraft på senare tid, men på hemmaplan är det fortsatt ett svårslaget lag. Det är också ett lag som gärna går på offensiven, inte minst mot topplagen där de vill spänna musklerna.

För Chelsea har det varit allt bättre resultat- och spelmässigt sedan Maurizio Sarri offentligt skällde ut sina spelare. Med tre vinster på sina fyra senaste – varav två i de engelska cuperna – ser säsongen ut att kunna bli någonting bra ändå. Nu har laget också förstärkts med Gonzalo Higuain.

Målspel hämtas

Det finns fortfarande en hel del skador att reflektera över för Eddie Howe, men skadeläget har åtminstone ljusnat och det saker ut som att nyckelspelaren Callum Wilson ska kunna spela. Joshua King är också lite osäker, men hoppas på spel. Däremot blir det ingen Lewis Cook, ingen Simon Francis och ingen Dominic Solanke på planen.

Hos bortalaget har det mesta blivit bättre på senare tid och Maurizio Sarri har äntligen vind i sina segel. Välbehövlig sådan. Nu är det bara Daniel Drinkwater som ser ut att missa matchen för italienaren, som i övrigt alltså kan formera starkast möjliga lag.

Här ser vi framför oss en offensivt inriktad match med två starka lag.

Båda lagen göra mål spelas till 1,75 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  20:45, onsdag 30/1

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.