Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips inför Braga – Wolverhampton 28/11: Val av sida

Gruppfinalen Sporting Braga och Wolverhampton Wanderers i Europa Leagues grupp K känns som en fullkomligt öppen historia på förhand – och då är det rimligen skrälloddsen som lockar till spel.

Annons:

Hur än den här matchen slutar, kommer både Braga och Wolverhampton med all säkerhet spela Europa League-slutspel när det är tid för det. Det kan dessutom bli helt klart för båda parter, oavsett utfall, om Slovan Bratislava misslyckas med att vinna över jumbon Besiktas i en parallell match med denna.

Och annars? “Wolves” med en livlina hemma mot Besiktas och Braga dito borta mot Slovan Bratislava. Så det luktar alltså slutspel. Den stora frågan är vilket lag som kammar hem förstaplatsen och då får större möjligheter till tacksamt motstånd i den första delen av utslagsfasen.

På Molineaux Stadium vann faktiskt Braga med ett mål mot noll, men i övrigt har Wolverhampton vunnit de tre matcherna medan portugiserna tappade när de mötte Slovan Bratislava. En poängs skillnad och därmed helt öppet race. Spännande!

Gemensamt har båda parter att de kommer till spel med tre raka fullpottare. Med det har Wolverhampton, varav två av deras kommit i Premier League, klättrat i seriespelet – till femteplatsen. Sist värjdes AFC Bournemouth undan med 2-1, på bortaplan. För Braga har segrarna kommit utspridda i Europa League, Primeira División och den inhemska cupen. Alltjämt en stor besvikelse inhemskt, redan helt avhängda från toppen.

Ahmed Hassan, Thiago Sá, Vitor Tormena samt Rául Silva, alla med noll spelminuter i årets Europa League, är skadelistade för Braga. Gästande “Wolves” har Willy Boly som enda klara avbräck. Morgan Gibbs-White och Ryan Bennett är tveksamma. Kan ställa ut en slagkraftig startelva.

Annons:

Wolverhampton löser minst oavgjort

Hemmaplan för Braga.
Men ett Wolverhampton vi bedömer som bättre.
Och ett Braga som, vid sidan av Europa League, varit en besvikelse.

Summa summarum: det här känns helt öppet. Kan sluta exakt hur som helst. Hemmalaget har, utifrån oss, blivit för stora favoriter. Kanske att det till och med borde vara bedömt femtio-femtio, med en överhängande sannolikhet för krysset att slå in.

Wolverhampton står starkt. Visar uppåtform. Tre raka vunna, spelade dessförinnan lika borta mot Arsenal. Seger hade inneburit fördel och att förstaplatsen med största sannolikhet fixas – men krysset duger också, då de även i teorin blir slutspelsklara.

Vi vill därför säkra en liten hacka även vid ett oavgjort utfall och spelar Wolverhampton med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort – till oddset 1,75 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:55, torsdag 28/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: